Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Amaranth BIO - 1 kg
Produs certificat BIO. Semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in ce..
Amaranth BIO - 500 g
Produs certificat BIO.Semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereal..
Amaranth expandat BIO - 200 g
Produs certificat BIO. Efectele pozitive ale expandării pot fi acelea că, prin supunerea cerealelor la temperaturi foarte înalte, se elimină anumite toxine şi se reduce numărul de microorganisme pr..
Amestec fulgi cereale BIO - 500 g
Produs certificat BIO.   Ingrediente: fulgi quinoa bio,  fulgi hrisca bio.Quinoa (care se pronunta chinoa) este o cereala originara din America de Sud si  contine toti aminoa..
Amestec fulgi cereale BIO - 500 g ( Pachet 1+1 gratis )
Produs certificat BIO.Ingrediente: fulgi quinoa bio,  fulgi hrisca bio.Quinoa (care se pronunta chinoa) este o cereala originara din America de Sud si  contine toti aminoacizii esential..
Amestec seminte BIO - 500 g
Produs certificat BIO. Ingrediente: miez dovleac bio, miez fl soarelui bio, susan alb bio, susan negru bio, seminte in bio.Semintele de floarea soarelui contin o cantitate substantiala de acid lino..
Boabe soia BIO - 500 g
Produs certificat BIO. Soia este considerata una din cele mai vechi plante de cultura si printe cele mai hranitoare si miraculoase. Originara din China, era cunoscuta inca de acum 3000 de ani. In..
Boabe Teff BIO - 300 g
Produs certificat BIO.Originara din Etiopia, teff este o cereala foarte bogata in nutrienti importanti pentru sanatatea organismului nostru. Boabele de teff sunt micute si foarte b..
Bulgur BIO - 500 g
Bulgur BIO - 500 g
Driedfruits
Produs certificat BIO.Bulgurul este un amestec de diferite tipuri de boabe de grâu măcinate mare şi este folosit ca atare sau în diferite reţete. Este un ingredient care se găteşte similar cu orezul s..
Cuscus BIO - 500 g
Produs certificat BIO. Cuscus-ul este un preparat tipic din Nord-Africa, constituit din griș măcinat mai gros. În mod normal trebuie copt de 2-3 ori în baie de aburi, cu cât este mai copt cu a..
Fasole boabe alba (Jumbo) BIO - 500 g
Produs certificat BIO. Beneficiile fasolei:accelereaza tranzitul intestinalcontine putine calorii si ajuta la slabitprotejeaza inimaeste bogata in proteine de calitate si antioxidanticontine ..
Fasole boabe colorata BIO - 500 g
Produs certificat BIO. Beneficiile fasolei:accelereaza tranzitul intestinalcontine putine calorii si ajuta la slabitprotejeaza inimaeste bogata in proteine de calitate si antioxidanticontine ..
Fasole Boabe Plake (plata) BIO - 500 g
Produs certificat BIO.Beneficiile fasolei:accelereaza tranzitul intestinalcontine putine calorii si ajuta la slabitprotejeaza inimaeste bogata in proteine de calitate si antioxidanticontine minerale, ..
Fasole Mung BIO - 500 g
Produs certificat BIO. Fasolea Mung , un soi de leguminoasa mica si verde din aceeasi familie cu mazarea si lintea, este o sursa bogata de proteine, fibre, antioxidanti si fitonutrienti. ..
Fasole neagra BIO - 1 kg
Produs certificat bio. Fasolea neagra are un continut bogat in fier, scade colesterolul, intensifica arderile si creste imunitatea organismului.  Fasolea neagra ofera reale benefici..
Fasole neagra BIO - 500 g
Produs certificat bio.Fasolea neagra are un continut bogat in fier, scade colesterolul, intensifica arderile si creste imunitatea organismului. Fasolea neagra ofera reale beneficii pentru sanatat..
Fasole pestrita BIO - 500 g
Produs certificat BIO. Fiind o fasole cu învelişul mai gros, boabele au nevoie de o perioadă de înmuiere de cel puţin 4 ore şi timp îndelungat de fierbere la foc mic, în funcţie de dimensiune şi so..
Fasole rosie BIO - 500 g
Produs certificat BIO. În limba engleză este denumită „kidney“ după forma boabelor, asemănătoare rinichilor. Lungimea boabelor nu depăşeşte 1,5 cm. Pentru fierberea boabelor sunt valabile aceleaş..
Fulgi cereale (baza muesli) BIO - 500 g
Produsul este certificat BIO. Continut: bio fulgi  secara, bio fulgi ovaz, bio fulgi orz, bio fulgi grau. Marea majoritate a medicilor nutriționiști recomandă un mic dejun sănătos, bo..
Fulgi cereale (baza muesli) BIO - 500 g ( Pachet 1+1 gratis )
Produsul este certificat BIO.Continut: bio fulgi  secara, bio fulgi ovaz, bio fulgi orz, bio fulgi grau.Marea majoritate a medicilor nutriționiști recomandă un mic dejun sănătos, bogat în ..
Fulgi cereale cu fructe (muesli) BIO - 500 g
Produsul este certificat BIO.Ingrediente: fulgi (orz, ovaz, secara, grau) in proportie variabila, stafide, mere, curmale, ananas, papaya, merisoare. Marea majoritate a medicilor nutriționiști recom..
Fulgi cereale cu fructe (muesli) BIO - 500 g ( Pachet 1+1 gratis )
Produsul este certificat BIO.Ingrediente: fulgi (orz, ovaz, secara, grau) in proportie variabila, stafide, mere, curmale, ananas, papaya, merisoare.Marea majoritate a medicilor nutriționiști recomandă..
Fulgi cereale cu seminte (muesli) - 500 g
Contine fulgi cereale, cocos fulgi, fulgi porumb, migdale fulgi, miez floarea soarelui si miez dovleac.Marea majoritate a medicilor nutriționiști recomandă un mic dejun sănătos, bogat în fibre, c..
Fulgi drojdie uscata inactiva - 200 g
Drojdia inactiva este numita “proteina vegetarienilor”, deoarece este o sursa bogata de proteine complete, avand peste 55% proteina de calitatate. Cu un continut de 18 amino-acizi, fulgii de drojdie i..
Afişare 1 - 24 din 109 (5 pagini)