Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Ceaiul D - Ceai digestiv (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Susţine buna funcţionare a aparatului digestiv, ajutând la eliminarea disconfortului gastrointestinal. Ingrediente: flori de muşeţel (Chamomil..
Ceaiul E - Ceaiul enterostop (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Ajută la eliminarea disconfortului unui tranzit accelerat. Ajută la menţinerea unui tranzit normal la persoanele cu intestin sensibil. Ingredient..
Ceaiul G - Ceai pt fiere si rinichi (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Susţine buna funcţionare a căilor biliare. Ajută eliminarea sărurilor de la nivelul căilor urinare. Ingrediente: troscot (Polygonii herba ), ră..
Ceaiul P - Ceai pulmonar (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Pentru sănătatea plămanilor. Ajută la eliminarea disconfortului respirator. Susţine sănătatea tractului respirator. Ingrediente: troscot (Po..
Ceaiul T - Ceai pt tensiune (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Contribuie la menţinerea tensiunii arteriale în limite normale. Ingrediente: Tarhon (Artemisiae dracunculi herba), troscot (Polygonii herba)..
Ceaiul U - Ceai pt stomac (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Contribuie la protecţia mucoasei gastrice. Susţine buna funcţionare a aparatului digestiv, ajutând la eliminarea disconfortului gastric. ..
Ceai hepatic (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Contribuie la funcţionarea normală a ficatului. Ingrediente: fructe de armurariu (Silybi mariani fructus), salvie (Salviae herba), fructe de fenic..
Ceai pt sanatatea rinichilor (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Ajută la buna funcţionare a rinichilor şi vezicii urinare. Ingrediente: isop (Hyssopi herba), salvie (Salviae herba), busuioc (Basilici herba) ..
Ceai calmocard (20 pliculete) - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g (20 pliculete). Ajută buna funcţionare a inimii la persoanele hiperactive şi agitate. Ingrediente: frunze şi flori de păducel (Crataegi folium cum fl..
Ceai colesterol (20 pliculete) - 30 g
Ingrediente: frunze de ceai verde (Theae folium) 25%, ventrilică (Veronicae herba), păpădie (Taraxaci herba) 20%, cicoare (Cichorii herba), frunze de rozmarin (Rosmarini folium), frunze de anghinare (..
Ceai hepatocol (20 pliculete) - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g (20 pliculete). Susţine buna funcţionare a ficatului. Menţine un flux biliar sănătos şi susţine sănătatea vezicii biliare Ingrediente: frunze de bold..
Ceai plantusin (20 pliculete) - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g (20 pliculete). In această combinaţie, scaiul vânăt susţine buna funcţionare a căilor respiratorii si elimină disconfortul respirator. Ingredie..
Ceai tensiune (20 pliculete) - 36 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 36 g (20 pliculete). Susţine o tensiune arterială sănătoasă Ingrediente: frunze şi flori de păducel (Crataegi folium cum flore) 50%, flori de hibiscus (Hi..
Ceai somn linistit (20 pliculete cu snur) - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g (20 pliculete). Ajută la instalarea unui somn odihnitor şi sănătos. Ingrediente: passiflora (Passiflorae herba), roiniţă (Melissae herba), flori de t..
Crema catina cu galbenele si sunatoare - 20 g
Pretul este pentru cantitatea de 20 g. Ajută la menținerea sănătății pielii. Compozitie: Vaselină (Vaselinum album), lanolină (Adeps lanae anhydricus), ulei de cătină (Hippophae oleum) 10%, ext..
Crema galbenele - 20 g
Pretul este pentru cantitatea de 20 g. Compoziție: Vaselină (Vaselinum album), lanolină (Adeps lanae anhydricus), extract de gălbenele (Extractum Calendulae), stearină (Stearinum), ulei esențial d..
Crema galbenele si arnica - 20 g
Pretul este pentru cantitatea de 20 g. Ajuta la mentinerea sănătații pielii și a vaselor sanguine. Compozitie:Vaselină (Vaselinum album), lanolină (Adeps lanae anhydricus), extract de flori de ..
Crema galbenele si propolis - 20 g
Pretul este pentru cantitatea de 20 g. Ajuta la mentinerea sănătații pielii și a vaselor sanguine. Compozitie:Vaselină (Vaselinum album), lanolină (Adeps lanae anhydricus), extract de flori de ..
Crema tataneasa - 20 g
Pretul este pentru cantitatea de 20 g. Ajută la menținerea sănătății articulațiilor și a ligamentelor. Compoziție: Vaselină (Vaselinum album), lanolină (Adeps lanae anhydricus), extract de rădă..
Ceai codite cirese (pliculete) - 20 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 20 g (20 pliculete). Menţine buna funcţionare a rinichilor. Contribuie la un flux urinar normal. Ingrediente: codiţe de cireşe (Cerasorum stipites). ..
Ceai echinaceea (pliculete) - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g (20 pliculete). Susţine sistemul imunitar Suport pentru apărarea organismului Ingrediente: echinacea (Echinacea herba). Efect: Imunostimulator, an..
Ceai galbenele (pliculete) - 20 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 20 g (20 pliculete). Contribuie la funcţionarea normală a aparatului digestiv. Ajută la menţinerea sănătăţii ficatului. Sprijină refacerea ţesutului cutana..
Ceai macese (pliculete) - 40 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 40 g (20 pliculete). Contribuie la întărirea organismului şi susţine sistemul imunitar Dacă medicii Antichităţii au încadrat măceşul în ..
Ceai menta (pliculete) - 20 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 20 g (20 pliculete). Susţine o bună digestie. Contribuie la o funcţionare normală a tractului intestinal. De la origini legendare povestite în mito..
Afişare 1 - 24 din 47 (2 pagini)