Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Ceaiul E - Ceaiul enterostop (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Ajută la eliminarea disconfortului unui tranzit accelerat. Ajută la menţinerea unui tranzit normal la persoanele cu intestin sensibil. Ingredient..
Ceaiul G - Ceai pt fiere si rinichi (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Susţine buna funcţionare a căilor biliare. Ajută eliminarea sărurilor de la nivelul căilor urinare. Ingrediente: troscot (Polygonii herba ), ră..
Ceaiul P - Ceai pulmonar (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Pentru sănătatea plămanilor. Ajută la eliminarea disconfortului respirator. Susţine sănătatea tractului respirator. Ingrediente: troscot (Po..
Ceaiul T - Ceai pt tensiune (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Contribuie la menţinerea tensiunii arteriale în limite normale. Ingrediente: Tarhon (Artemisiae dracunculi herba), troscot (Polygonii herba)..
Ceai calmocard (20 pliculete) - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g (20 pliculete). Ajută buna funcţionare a inimii la persoanele hiperactive şi agitate. Ingrediente: frunze şi flori de păducel (Crataegi folium cum fl..
Ceai colesterol (20 pliculete) - 30 g
Ingrediente: frunze de ceai verde (Theae folium) 25%, ventrilică (Veronicae herba), păpădie (Taraxaci herba) 20%, cicoare (Cichorii herba), frunze de rozmarin (Rosmarini folium), frunze de anghinare (..
Ceai plantusin (20 pliculete) - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g (20 pliculete). In această combinaţie, scaiul vânăt susţine buna funcţionare a căilor respiratorii si elimină disconfortul respirator. Ingredie..
Ceai somn linistit (20 pliculete cu snur) - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g (20 pliculete). Ajută la instalarea unui somn odihnitor şi sănătos. Ingrediente: passiflora (Passiflorae herba), roiniţă (Melissae herba), flori de t..
Crema galbenele - 20 g
Pretul este pentru cantitatea de 20 g. Compoziție: Vaselină (Vaselinum album), lanolină (Adeps lanae anhydricus), extract de gălbenele (Extractum Calendulae), stearină (Stearinum), ulei esențial d..
Crema galbenele si arnica - 20 g
Pretul este pentru cantitatea de 20 g. Ajuta la mentinerea sănătații pielii și a vaselor sanguine. Compozitie:Vaselină (Vaselinum album), lanolină (Adeps lanae anhydricus), extract de flori de ..
Crema galbenele si propolis - 20 g
Pretul este pentru cantitatea de 20 g. Ajuta la mentinerea sănătații pielii și a vaselor sanguine. Compozitie:Vaselină (Vaselinum album), lanolină (Adeps lanae anhydricus), extract de flori de ..
Crema tataneasa - 20 g
Pretul este pentru cantitatea de 20 g. Ajută la menținerea sănătății articulațiilor și a ligamentelor. Compoziție: Vaselină (Vaselinum album), lanolină (Adeps lanae anhydricus), extract de rădă..
Ceai echinaceea (pliculete) - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g (20 pliculete). Susţine sistemul imunitar Suport pentru apărarea organismului Ingrediente: echinacea (Echinacea herba). Efect: Imunostimulator, an..
Ceai galbenele (pliculete) - 20 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 20 g (20 pliculete). Contribuie la funcţionarea normală a aparatului digestiv. Ajută la menţinerea sănătăţii ficatului. Sprijină refacerea ţesutului cutana..
Ceai salvie (pliculete) - 20 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 20 g (20 pliculete). Contribuie la confortul femeilor aflate la menopauză. Contribuie la funcţionarea normală a tractului intestinal. Favorizează moderarea..
Ceai soc (pliculete) - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g (20 pliculete). Contribuie la funcţionarea normală a aparatului respirator. Susţine purificarea sângelui. Susţine diureza. Se spune că renumi..
Ceai sunatoare (pliculete) - 20 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 20 g (20 pliculete). Ajută la menţinerea sănătăţii aparatului gastrointestinal Susţine funcţionarea normală a ficatului Contribuie la o relaxare optimă şi ..
Ceai tei (pliculete) - 20 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 20 g (20 pliculete). Contribuie la o relaxare optimă. Ajută la menţinerea unui somn sănătos. Contribuie la funcţionarea normală a aparatului respirator. ..
Ceai afin frunze (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g (1 cutie). Contribuie la reglarea tranzitului intestinal. Ajută la menținerea normală a glicemiei. Susține funcția excretoare a rinichilor. Ant..
Ceai anghinare frunze (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g (1 cutie). Contribuie la menţinerea sănătăţii ficatului. Susţine un nivel normal al lipidelor. Ajută eliminarea pe cale renală. Încă din ..
Ceai catina fructe (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g (1 cutie). Conferă vitalitate organismului şi susţine sistemul imunitar. Protejează celulele şi ţesuturile împotriva stresului oxidativ. Fru..
Ceai cicoare iarba (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g (1 cutie). Susţine funcţiile hepatice şi biliare. Contribuie la obținerea confortului digestiv. Contribuie la purificarea sângelui. Amin..
Ceai cimbrisor iarba (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g (1 cutie). Susţine sănătatea aparatului respirator. Contribuie la funcţionarea normală a aparatului digestiv. Încă din secolul al XVII-lea,..
Ceai ginkgo biloba frunze (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g (1 cutie). Suport al circulaţiei cerebrale şi periferice. Ajută la menţinerea memoriei odată cu înaintarea în vârstă. Compoziție..
Afişare 1 - 24 din 36 (2 pagini)