Cele mai vizualizate
Sortare după:
Produse pe pagină:
Ceai calmocard (20 pliculete) - 30 g
Ajuta buna functionare a inimii la persoanele hiperactive si agitate. Ingrediente: frunze si flori de paducel (Crataegi folium cum flore), talpa gastii (Leonuri herba), flori de lavanda (Lavandulae..
Ceai hepatocol (20 pliculete) - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g (20 pliculete). Sustine buna functionare a ficatului. Mentine un flux biliar sanatos si sustine sanatatea vezicii biliare Ingrediente: frunze de bold..
Ceai colesterol (20 pliculete) - 30 g
Ingrediente: frunze de ceai verde (Theae folium) 25%, ventrilica (Veronicae herba), papadie (Taraxaci herba) 20%, cicoare (Cichorii herba), frunze de rozmarin (Rosmarini folium), frunze de anghinare (..
Ceai negru (20 pliculete) - 30 g
Acest produs va ofera placerea gustului autentic al ceaiului negru de buna calitate.Ceaiul negru se obtine prin fermentare din ceai verde. Are un puternic efect energizant asemanator cu al cafelei.Pre..
Ceai plantusin (20 pliculete) - 30 g
Ingrediente: sovarv (Origani herba), scai vanat (Eryngii plani herba) 25%, cimbru (Thymi herba) 15%, muguri de pin (Pini turiones) 10%, muguri de plop (Populi gemma), frunze de patlagina (Plantaginis ..
Ceai soc (pliculete) - 30 g
Contribuie la functionarea normala a aparatului respirator. Sustine purificarea sangelui. Sustine diureza. Se spune ca renumitul medic al sec. XVII-XVIII, H. Boerhaave, nu trecea niciodata pe lan..
Ceai somn linistit (20 pliculete cu snur) - 30 g
Ajuta la instalarea unui somn odihnitor si sanatos. Ingrediente: passiflora (Passiflorae herba), roinita (Melissae herba), flori de tei (Tiliae flos), frunze si flori de paducel (Crataegi folium cu..
Ceai sunatoare (pliculete) - 20 g
Ajuta la mentinerea sanatatii aparatului gastrointestinal, sustine functionarea normala a ficatului si contribuie la o relaxare optima si mentinerea bunei dispozitii Nu-i de mirare ca a fost numita..
Crema galbenele - 20 g
Compozitie: Vaselina (Vaselinum album), lanolina (Adeps lanae anhydricus), extract de galbenele (Extractum Calendulae), stearina (Stearinum), ulei esential de lavanda (Lavandulae Aetheroleum) Efect..
Crema galbenele si arnica - 20 g
Ajuta la mentinerea sanatatii pielii si a vaselor sanguine. Compozitie:Vaselina (Vaselinum album), lanolina (Adeps lanae anhydricus), extract de flori de galbenele (Extractum Calendulae flos), extr..
Crema galbenele si propolis - 20 g
Ajuta la mentinerea sanatatii pielii si a vaselor sanguine. Compozitie:Vaselina (Vaselinum album), lanolina (Adeps lanae anhydricus), extract de flori de galbenele (Extractum Calendulae flos), extr..
Crema tataneasa - 20 g
Ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor si a ligamentelor. Compozitie: Vaselina (Vaselinum album), lanolina (Adeps lanae anhydricus), extract de radacina de tataneasa (Extractum Symphyti radix..
Ceai galbenele (pliculete) - 20 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 20 g (20 pliculete). Contribuie la functionarea normala a aparatului digestiv. Ajuta la mentinerea sanatatii ficatului. Sprijina refacerea tesutului cutana..
Ceai macese (pliculete) - 40 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 40 g (20 pliculete). Contribuie la întarirea organismului si sustine sistemul imunitar Daca medicii Antichitatii au încadrat macesul în ..
Ceai menta (pliculete) - 20 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 20 g (20 pliculete). Sustine o buna digestie. Contribuie la o functionare normala a tractului intestinal. De la origini legendare povestite în mito..
Ceai musetel (pliculete) - 20 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 20 g (20 pliculete). Sprijina digestia Sprijina refacerea tesutului cutanat Matricaria recutita a fost, înca din Antichitate o raza de speranta pen..
Ceai tei (pliculete) - 20 g
Contribuie la o relaxare optima.Ajuta la mentinerea unui somn sanatos.Contribuie la functionarea normala a aparatului respirator.Teiul are o istorie legendara bogata, autori vechi ca Teophrast, Pliniu..
Ceai afin frunze (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g (1 cutie). Contribuie la reglarea tranzitului intestinal. Ajuta la mentinerea normala a glicemiei. Antioxidant. Ingrediente: frunzele arbustului Vacc..
Ceai anghinare frunze (punga) - 50 g
Contribuie la mentinerea sanatatii ficatului. Sustine un nivel normal al lipidelor. Ajuta eliminarea pe cale renala. inca din Antichitate, grecii si romanii atribuiau acestei plante o mare va..
Ceai ginkgo biloba frunze (punga) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g (1 cutie). Suport al circulatiei cerebrale si periferice. Ajuta la mentinerea memoriei odata cu înaintarea în vârsta. Compozitie..
Ceai verde (20 pliculete) - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g (20 pliculete). Antioxidant, si astfel reduce riscul aterosclerozei, ajuta la buna functionare a aparatului cardio-vascular, întârzie aparit..
Ceai verde (punga) - 75 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de Ingrediente: frunze de ceai verde  Preparare: peste 1 lingurita planta se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 3-5 minute. Prezentare: cut..
Sirop biosept - 250 ml
Pretul este pentru cantitatea de 250 ml. De cele mai multe ori, atunci când sunt bolnavi, cei mici refuza remediile pe care vrem le administram. O solutie buna la aceasta problema o reprezin..
Sirop muguri pin - 250 ml
Pretul este pentru cantitatea de 250 ml. Sustine buna functionare a aparatului respirator Ingrediente: extract de muguri de pin (Pini Turiones) min 35%, zahar invertit, antioxidant: vitamina C,..
Afişare 1 - 24 din 29 (2 pagini)