Ingrediente:    

  • 340 g paste farfalle 
  • 1 castravete feliat
  • 317 g rosii cherry, taiate in jumatate
  • 90 g masline Kalamata, felii
  • 113 g branza feta
  • 1/2 ceapa rosie tocata

Vinegreta din:

  • 59 ml ulei masline extra virgin
  • 3 linguri otet 
  • 1 linguri zeama de lamaie
  • 2 lingurite oregano uscat
  • 1 lingurita miere (sau alt indulcitor)
  • 2 catei usturoi zdrobit
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • 1/4 lingurita sare
  • 1  praf de paprika

Instructiuni

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurgeti pastele si clatiti cu apa rece 20-30 de secunde. Intr-un castron mare amestecati pastele si restul ingredientelor. Puneti vinegreta peste salata si amestecati.

Pofta buna!