Există o mulțime de ingrediente sănătoase în această lasagna vegană, cum ar fi sos de roșii, tofu, ciuperci și multe condimente. Și promit, este delicioasă!
Ingrediente:
·
5 foi
lasagna (se pot folosi foi din făină integrală)
·
800 grame pastă de tomate (sau 400 grame pastă de tomate + 400
grame roșii întregi în suc)
·
300 grame tofu
·
10-12 ciuperci champignon
·
busuioc, oregano, piper, sare
·
ulei pentru uns tava
Preparare:
Se
încălzește cuptorul la 180°C (coacere intensivă).
Se
unge o tavă dreptunghiulară (ca forma de chec) cu ulei și se așează o foaie de
lasagna peste care punem felii subțiri de tofu, ciuperci felii, apoi pastă de
tomate amestecată cu ierburile aromate, sare și piper după gust. Se repetă
procedeul până la ultima foaie de lasagna, peste care punem câteva feliuțe de
tofu și pastă de tomate.
Se coace timp de 30-40 minute la temperatura setată anterior.
Lasa un comentariu