Prin consumul fructelor Goji se creste nivelul de energie al organismului si se mentine si intareste sistemul imunitar. Totodata, fructele Goji sunt benefice asupra inimii si a tensiunii arteriale, scad nivelul de colesterol si stimuleaza procesele de descompunere a grasimilor. In plus, ajuta la mentinerea nivelului normal al glicemiei (indexul glicemic al fructelor GOJI este 29), protejeaza ochiul si vederea si intareste oasele si ligamentele.

Principalele efecte benefice ale fructelor Goji

Cunoscute in Tibet si China de peste 2.500 de ani, aceste fructe miraculoase au o istorie si o traditie indelungata. Sunt amintite in anii 475 in medicina  traditionala ca fiind un remediu pentru ficat, rinichi, ochi, pentru imbunatatirea circulatiei sangelui, pemtru intarirea muschilor si oaselor si chiar pentru longevitate.

Remediu pentru ficat, ochi, sange si oase

Se poate consuma fara probleme si in cantitati mai mari, sub forma de fructe uscate sau amestecate cu iaurt, cereale, sub forma de suc sau de ceai si chiar in mancaruri. Fructele Goji sunt consumate regulat de celebritati precum Madonna, Oprah Winfrey, Elisabeth Hurley sau Misha Barton.
Cu numai un pumn mic de fructe Goji (10-30 grame) va asigurati necesarul zilnic de vitamine si nutrienti. Cantitatea recomandata spre consum zilnic (dimineata sau chiar la amiaza) este de 25 de grame de fructe uscate (o lingura de supa plina cu varf), cu cel putin 30 de minute inainte de masa.

Plin de vitamine si nutrienti

Goji, numit si „fructul longevitatii” este unul dintre cei mai eficienti antioxidanti creati de natura, mentine si intareste sistemul imunitar, creste nivelul de energie al organismului, ajuta la mentinerea sanatatii si prevenirea bolilor.
Aveti nevoie de mai multa vitalitate? Vreti sa va recuperati pofta de viata si sa va simtiti cu adevarat in forma? Incercati fructele Goji, o portie de energie si vigoare pentru trup si spirit!