Deși s-a dorit a fi o interpretare raw-vegană de tiramisu, a ieșit o minunăție de ciocolată cu gust de rom.

Ingrediente pentru 6 porții

Crema:

  • 1 cană caju crud
  • 2 linguri lapte migdale
  • 1/3 linguriță oțet de mere
  • 1 linguriță suc de lămâie
  • 1 praf sare de mare
  • 3 linguri zahăr de palmier
  • 5 linguri ulei cocos

Baza:

  • 5 linguri pudră de roșcove
  • 2 linguri făină de ovăz
  • 1/2 cană caju crud
  • 3 linguri ulei de cocos
  • 3 linguri cafea din lupin
  • 5 linguri zahăr de palmier

*Bonus: ii dă un gust minunat daca pui in cremă și 2-3 linguri de rom

Modul de preparare este foarte simplu: toate ingredientele pentru bază se pun în blender, se amestecă bine, se pune compoziția obținută în vasul dorit, același lucru facem și cu ingredientele pentru cremă.

Se păstrează la rece înainte de a fi servită.

Enjoy!

All credits go to Naturawl