01 Feb


0 Comentarii
550 Vizualizari
Ingrediente pentru 2 portii:
- 150 g paste penne
- 6 roșii cherry
- 2 catei de usturoi
- 1 fir de ceapa verde
- 100 ml suc de rosii
- 1 lingură de crema de branza vegana (opțional)
- arahide și semințe de in
- sare, piper, busuioc, oregano, chilli
1.
Pentru început, se fierb pastele conform timpului indicat pe punga, în apă cu sare.
2. Sosul: se călește usturoiul în ulei de măsline, se condimentează cu sare, piper, oregano și se dă focul mic spre mediu, pentru 1 minut, având grijă să nu se ardă.
Adăugăm sucul
de roșii, aproximativ 3 linguri de apă de la paste și crema de brânză.
3.
Se adaugă pastele deja
fierte peste sos și se
mai lasă 2-3 minute la foc mic pentru a se întrepătrunde toate aromele. Se
adaugă roșiile, amestecăm,
oprim focul și sunt gata.
4. Se servesc cu ceapă verde, câteva semințe de in, arahide și puțină dragoste deasupra.
Poftă bună!
Lasa un comentariu