17 iun.
Postat de
0 Comentarii
5289 Vizualizari
Cine s-ar fi gândit că din doar 2 ingrediente poate ieși ceva atât de bun?!
Nu ai nevoie decât de 150 g linte roșie, 300 ml apă și putină sare.
Cel mai important pas este hidratarea: se pune lintea (pe care am spălat-o bine înainte) la hidratat pentru aproximativ 4 ore în cei 300 ml de apă.
Se pun în blender lintea împreună cu apa în care a stat la hidratat, se adaugă puțină sare și se blenduiește pentru câteva secunde.
Se prăjesc în tigaie ca pe clătite, la foc mic și cu grijă când le întoarceți pentru a nu le rupe (vedeți video-ul de preparare puțin mai jos).
Se pot servi în diverse variante, noi am optat pentru o cremă de brânză și legume.
Vă recomandăm să le consumați calde, cât se pot rula foarte ușor.
Enjoy!
Lasa un comentariu