Daca si tu iubesti cocosul la fel de mult ca si noi, atunci aceasta postare este pentru tine!

Regasesti mai jos 3 retete cu cocos foarte rapide si simplu de pregatit, preluate de la prietena noastra: Ioana.


Bomboane Raffaello

Ingrediente:

- 100 g cocos razuit

- 160 g unt

- 180 g lapte praf

- 59 g migdale crude, decojite si rasnite

- 3 linguri sirop de artar

- 1 lingura smantana

- 100 g cocos razuit pentru a tavali bilutele prin el

Mod de preparare:

Amestecati toate ingredientele, formati bilute pe care le dati prin cocosul razuit.


Bomboane cu zmeura si cocos

Ingrediente:

- 280 g zmeura congelata (am cantarit-o dupa ce s-a decongelat si s-a scurs)

- 15 g unt (am folosit fara sare)

- 3 lingurite sirop de artar

- 9 linguri cocos razuit

- cocos razuit pentru tavalit bomboanele prin ei

Mod de preparare:

Se zdrobeste zmeura cu o furculita si se amesteca cu unul, siropul de artar si cocosul razuit. 

Se formeaza bilute care se tavalesc prin cocos. Se lasa la frigider peste noapte.


Bomboane cu unt de arahide si carob

Ingrediente:

- 150 g unt de arahide

- 3 linguri carob

- 3 linguri sirop de artar

- 1 lingurita esenta de vanilie

- cocos razuit

Mod de preparare:

Amestecati toate ingredientele mai putin cocosul razuit, pe care il lasati pentru a tavali bilutele formate prin el.


Pofta buna!