Driedfruits
Cosul tau

Stimati clienti, comenzile plasate in perioada 27.11 - 02.12 se vor livra incepand cu data de 03.12. Va multumim!

Faina hrisca BIO - 200 g

Faina hrisca BIO - 200 g
Faina hrisca BIO - 200 g
Certificat BIO
Faina hrisca BIO - 200 g
Faina hrisca BIO - 200 g
Faina hrisca BIO - 200 g
4,20 Ron
Fără TVA: 4,00 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Produs certificat BIO.

Faina de hrisca are continut crescut de niacina, riboflavina, piridoxina si tiamina. Nu lipsesc nici mineralele: zinc, fier si potasiu.

Hrisca este un superaliment, o cereala care contine minerale si fibre si care fortifica organismul. Este benefica pentru sistemul vascular, este saraca in grasimi si calorii - dovedindu-se un ajutor pentru suferinzii de diabet. Scade tensiunea, mentine sanatatea colonului, este un atu in prevenirea pietrelor biliare

Hrisca poate fi consumata in sarmalute, tocanite. Faina este utila in panificatie, putand inlocui faina alba de grau.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

PRAJITURA CU PIERSICI SI FAINA DE HRISCA

Ingrediente:

3 piersici potrivite

200 gr faina alba de grau

100 gr faina de hrisca

200 gr zahar

100 gr unt

150 ml lapte

2 oua

o lingurita esenta de vanilie

1 plic zahar vanilat bourbon

1 lingurita praf de copt

sare

zahar pudra pentru decor

Mod de preparare 

Intr-un bol amestecam untul moale cu zaharul pentru cateva minute.

Adaugam ouale pe rand,amestecand bine dupa fiecare,incorporam laptele, faina de hrisca,zaharul vanilat,esenta de vanilie si sarea,apoi faina de grau amestecata cu praful de copt.

Obtinem un aluat gros pe care il intindem cu o spatula intr-o tava(22×30) acoperita cu hartie de copt.Cele 3 piersici le spalam si le scoatem samburii,apoi le taiem feliute si le asezam deasupra aluatului.

Coacem 35-40 de minute la 180 °C,pana prajitura se rumeneste frumos deasupra.

O lasam sa se raceasca complet, o taiem si presaram zahar pudra deasupra.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Etichete: Faina de hrisca
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri