Driedfruits
Cosul tau

Faina castane BIO - 200 g

Faina castane BIO - 200 g
Faina castane BIO - 200 g
Certificat BIO
Faina castane BIO - 200 g
Faina castane BIO - 200 g
Faina castane BIO - 200 g
11,90 Ron
Fără TVA: 11,33 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Produsul este certificat BIO.

Faina de castane este o faina dulce de culoare brun deschis, obtinuta prin uscarea si macinarea fina a castanelor comestibile cultivate la altitudini de 450-900 m. Este mult mai bogata in proprietati nutritive decat cartoful si de aceea, faina de castane poate fi pregatita cu unt si lapte pentru a inlocui cu succes piureul de cartofi. Faina de castane are proprietati nutritive valoroase si este recomandata si in alimentatia copiilor carora le oferiti astfel o alimentatie deosebit de bogata in vitamine, minerale, oligoelemente, nutrienti. Puteti adauga faina de castane in bolul de cereale cu lapte la micul dejun! Faina de castane este ideala si pentru intarirea sosurilor, rantasurilor si in amestec de fainuri pentru paine, briose, blaturi de tort sau diverse deserturi. Faina de castane se poate folosi si la prepararea halvalei, a ciocolatei, la retete de prajituri si bomboane. 

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

  

Prajitura cu mere,iaurt si faina de castane

INGREDIENTE
3 oua
un iaurt degresat de 175 g
3 pahare faina de castane(toate cantitatile de mai jos se masoara cu paharul de la iaurt)
1/2 pahar faina alba
1 pahar zahar
1/2 pahar ulei
1/2 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
2 mere curatite de coaja si taiate cubulete
unt
MOD DE PREPARARE
Ouale se freaca bine cu zaharul,pana se albesc si isi dubleaza volumul.
Se adauga iaurtul si se amesteca pana la incorporare.
Apoi se adauga faina de castane,faina alba si praful de copt si se mixeaza bine pana se dizolva cocoloasele de la faina de castane.
Se adauga uleiul si se mixeaza bine , iar la final se aduga merele cubulete si se amesteca .
Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptorul incalzit in prealabil.
Se coace aprox.45 min sau pana trece testul cu scobitoarea.
Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Etichete: Faina de castane
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri