



- Stock: În Stoc
TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!
Produs certificat BIO.
Cuscus-ul este un preparat tipic din Nord-Africa, constituit din gris macinat mai gros. in mod normal trebuie copt de 2-3 ori in baie de aburi, cu cat este mai copt cu atat este mai lejer, mai gustos.
Cuscus-ul desemneaza un tip de granule sferice preparate din faina de grau dur (semolina), precum si mancarurile preparate cu acest ingredient.
Cucus-ul reprezinta o sursa bogata de proteine, fibre, seleniu si vitamine B.
Beneficiile acestei cereale au fost intotdeauna laudate. Acesta combina intr-o formula delicioasa si echilibrata proprietatile cerealelor, legumelor, carnii sau ale pestelui. Cuscus ofera o armonie perfecta de gust si nutrienti, fiind perfect pentru o masa!
Se poate servi cu legume, preparate fie intr-o usoara sau picanta tocana, fie in supa, precum si alaturi de carne (in general carne de pui, carne de miel sau de berbec). O alta alternative este servirea acestui produs cu peste intr-un sos dulce cu stafide si ceapa caramelizata.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja. |
Cuscus cu migdale
INGREDIENTE:
2 cani de cuscus
2 cani de apa
2 linguri de ulei de masline
4 catei de usturoi zdrobit
100 g de migdale taiate
¾ lingurita de sare
2-3 frunze de patrunjel tocat marunt
MOD DE PREPARARE:
Pune uleiul la foc mediu intr-o tigaie incapatoare si lasa 1-2 minute;
Adauga usturoiul si migdalele si lasa-le la sotat circa 2 minute, pana cand migdalele s-au copt usor, iar usturoiul a devenit moale;
Pune apa, amesteca bine si adu totul la fierbere;
Inchide focul si adauga cuscusul si sarea;
Acopera cu un capac si lasa ca lichidul sa fie absorbit de cuscus. Dureaza aproximativ 5 minute;
Ia capacul si amesteca, folosind o furculita. Pune patrunjelul si consuma imediat dupa preparare.
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Cuscus cu migdale
INGREDIENTE:
2 cani de cuscus
2 cani de apa
2 linguri de ulei de masline
4 catei de usturoi zdrobit
100 g de migdale taiate
¾ lingurita de sare
2-3 frunze de patrunjel tocat marunt
MOD DE PREPARARE:
Pune uleiul la foc mediu intr-o tigaie incapatoare si lasa 1-2 minute;
Adauga usturoiul si migdalele si lasa-le la sotat circa 2 minute, pana cand migdalele s-au copt usor, iar usturoiul a devenit moale;
Pune apa, amesteca bine si adu totul la fierbere;
Inchide focul si adauga cuscusul si sarea;
Acopera cu un capac si lasa ca lichidul sa fie absorbit de cuscus. Dureaza aproximativ 5 minute;
Ia capacul si amesteca, folosind o furculita. Pune patrunjelul si consuma imediat dupa preparare.
Pofta buna!