Driedfruits
Cosul tau


Unt de murumuru virgin Oleya - 100 ml

Unt de murumuru virgin Oleya - 100 ml
Unt de murumuru virgin Oleya - 100 ml
41,90 Ron
Fără TVA: 35,21 Ron
  • Stock: În Stoc
 Cocktail fructe 100 g + Busuioc maruntit 30 g - la comenzi peste 150 lei
 Cocktail fructe 100 g x 2 + Busuioc maruntit 30 g x 2 - la peste 300 lei
 Discount de 5% la comenzile peste 1000 lei. Cod cupon DISC5 (*valabil pana pe 15 Iulie)

Untul de Murumuru va face minuni pentru pielea și părul tău.

Obținut din semințele de palmier din pădurea Amazonului, este recunoscut ca “silicon vegetal” datorită capacității sale de a oferi o strălucire naturală.

Un hidratant natural intens, se absoarbe rapid în piele, fiind recomandat pentru pielea deteriorată, uscată, cu eczeme și psoriazis. Încorporat în produsele pentru păr, ajută la refacerea părului deteriorat, încâlcit, vopsit, uscat fără strălucire.

Palmierul din care este obținut Murumuru este întâlnit în pădurea Amazoniană. Untul este extras prin presare la rece din semințele plantei. Copacul are un trunchi gros, coroană bogată, fructe hrănitoare comestibile și preferă să crească în zonele cu umiditate mare, des inundate. Este o plantă cu importanță mare pentru economia locală, datorită utilizării în multe domenii. Când fructul s-a copt, acesta cade singur. Conține un miez galben comestibil.

Untul de Murumuru este bogat în Acid Lauric, Acid Oleic, Acid miristic, Acid Linoleic, Vitamina A, Vitamina C, Acizi Grași cu Omega 3, 6 , 9. Principalul acid gras din acest unt este Acidul Lauric ( aproximativ 47% ), acid regăsit și în laptele matern.

Untul de Murumuru este un tratament perfect pentru pielea uscată, deteriorată, deoarece pătrunde rapid în straturile  pielii, stimulând regenerarea colagenului și elastinei, repară daunele provocate de factori externi, expunere la soare și uscăciune.

Denumire INCI: Astrocaryum Murumuru Butter

Țara de origine: Brazilia – pădurea Amazoniană

Metodă de extracție: presare la rece

Calitate: 100% natural, fără tratamente chimice, nerafinate, fără coloranți sau arome chimice, Unt de Murumuru de calitate superioară.

Compoziție: acid lauric, Acid Oleic, Acid miristic, Acid Linoleic, Vitamina A, Vitamina C, Acizi Grași cu Omega 3, 6 , 9.

Culoare: alb, galben deschis

Miros: dulce de nucă.

Solubilitate: solubil în uleiuri în preparare de emulsii. Nu este solubil în apă

Absorbție: rapidă

Depozitare: ferit de lumina și umiditate, loc uscat, temperatură de până 24 de grade

Prezentare: borcan de sticlă cu capac

Proprietăți terapeutice: hidratant, emolient, regenerant, reparator, calmant, antirid, , cicatrizant, antibacterian, antiinflamator, antialergenic, antibacterian


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri