Driedfruits
Cosul tau


Miere Manuka UMF 20+ (MGO 800+) Haddrell s - 500 g

Miere Manuka UMF 20+ (MGO 800+) Haddrell s - 500 g
Miere Manuka UMF 20+ (MGO 800+) Haddrell s - 500 g
Miere Manuka UMF 20+ (MGO 800+) Haddrell s - 500 g
-10 %
Miere Manuka UMF 20+ (MGO 800+) Haddrell s - 500 g
Miere Manuka UMF 20+ (MGO 800+) Haddrell s - 500 g
Miere Manuka UMF 20+ (MGO 800+) Haddrell s - 500 g
Miere Manuka UMF 20+ (MGO 800+) Haddrell s - 500 g
736,65 Ron
818,50 Ron

Economisesti: 81,85 Ron

Fără TVA: 675,83 Ron
  • Stock: În Stoc
 Cocktail fructe 100 g + Busuioc maruntit 30 g - la comenzi peste 150 lei
 Cocktail fructe x 2 + Busuioc maruntit + Bautura migdale (fara gluten) BIO 1 litru - la peste 300 lei
 Discount de 5% la comenzile peste 1000 lei. Cod cupon DISC5 (*valabil pana pe 15 Iulie)

Ingrediente: miere de Manuka

Depozitare: A se păstra sub 25 ° C.

Notă: Ca și alte alimente crude, mierea nu este potrivită pentru sugari sub 12 luni.


Mierea de Manuka premium de la Haddrell’s din Cambridge provine direct de la apicultorul din Noua Zeelandă. 

Miere de Manuka din Noua Zeelandă 100% naturală

Un certificat de testare pentru fiecare lot

Calitate direct de la apicultorul Haddrell din Cambridge

Conținut de MGO asigurat de 800 mg / kg (MGO 800+)

Multe utilizări

Mierea de Manuka devine din ce în ce mai populară. A devenit cunoscut ca aurul „lichid” din Noua Zeelandă. Mierea este obținută din nectarul florilor din mirtul Mării de Sud. Oamenii maori din Noua Zeelandă folosesc puterea mierii de Manuka de sute de ani. Mierea de Manuka este, de asemenea, foarte apreciată aici, în Germania, datorită puterii sale.


Ce înseamnă UMF la Manuka Honey?

UMF înseamnă „Factor Manuka unic” și este sigiliul calității pentru autenticitatea, puritatea și puterea mierii de Manuka. UMFHA (Organizația UMF) a fost fondată pentru a stabili și asigura securitatea acestor standarde pe piața internațională. Toate companiile membre se angajează să-și testeze mierea de Manuka în laboratoare independente, după îndrumări stricte. În 2013 a fost început pentru prima dată proiectul de identificare a mierii de Manuka, în care trebuia creat un profil special pentru mierea de Manuka pentru a evita contrafacerea produsului. Pentru profil, probele de nectar și miere au fost identificate utilizând metode de profilare chimică pentru a determina o presiune unică a băii degetelor.


Ingredientele speciale din mierea de Manuka au fost identificate prin metodele de analiză. Pe lângă metilglyoxal, leptosperina și DHA (dihidroxiacetona) au fost definite ca ingrediente semnificative pentru mierea de Manuka reală. În plus, conținutul de hidroximetilfurfural nu trebuie să depășească 40 mg / kg. Puterea mierii de Manuka este determinată de conținutul de metilglyoxal și este dată ca valoare UMF. O miere de manuka UMF 20+, de exemplu, are un conținut de metilglioxal de peste 800 mg / kg.


Mierea de Manuka de la companiile membre ale organizației UMF oferă informații despre dacă este vorba despre o miere de Manuka reală. În plus, conținutul respectiv de MGO poate fi citit din sigiliu, care oferă informații despre puterea antibacteriană.


Aplicații de miere de Manuka

Manuka oferă mult mai mult decât miere convențională. Punctele forte diferite ale mierii oferă o mulțime de posibilități pentru diferite domenii de aplicare. Mierea de Manuka poate fi folosită atât pentru uz intern, cât și extern. De asemenea, puteți folosi miere de Manuka pentru a îngriji pielea. De regulă, mierea de Manuka cu un conținut mai mare de MGO, precum Manuka Honey UMF 20+, este mai potrivită pentru utilizare internă. Totuși, aceasta este doar o orientare. Desigur, Manuka Honey UMF 20+ poate fi folosit și pe piele.


Iti recomandam:

Mierea de Manuka în ceai este o adevărată delicioasă. Are un efect benefic asupra răgușelii. Nu vă faceți griji, componenta importantă de metilglicoxal din mierea de Manuka este în mare măsură rezistentă la căldură și, prin urmare, rămâne eficientă.


Aport recomandat de miere de Manuka

Pentru uz intern, mierea de Manuka trebuie consumată cât se poate de pur. O aplicație zilnică se poate face cu 1 - 2 lingurițe. Asigurați-vă că evitați mâncarea și băuturile după ce ați mâncat miere de Manuka.


Despre producătorul Haddrell din Cambridge

În 1993, Richard și Moira Haddrell au fondat compania Haddrell din Cambridge cu 15 stupi și multă pasiune. A fost dorința ei de la început să producă produse apicole naturale în conformitate cu cele mai înalte standarde cu aspecte durabile. Mierea Manuka din Noua Zeelandă este încă fabricată în acest fel.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri