Driedfruits
Cosul tau

ACTIVAloe Forte Good Days Therapy - 500 ml

TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
CADOU SURPRIZA la comenzile de minimum 150 Ron!
ACTIVAloe Forte Good Days Therapy - 500 ml
-18 %
ACTIVAloe Forte Good Days Therapy - 500 ml
42,80 Ron
52,20 Ron

Economisesti: 9,40 Ron

Fără TVA: 39,27 Ron
 • Stock: În Stoc

Susține sănătatea tubului digestiv!

 Beneficii:

 • Conține Qmatrix® ACTIValoe® de la ALOECORP Inc. – lider mondial de extracte de calitate superioară din Aloe vera
 • Aloe vera din compoziția ACTIValoe® este cea mai testată și studiată din lume
 • Singura Aloe vera de pe piață care declară conținutul ridicat (minimum 10%) al substanțelor imunomodulatoare – polizaharide, eficiente din punct de vedere biologic
 • Buletinul de analiză inclus în fiecare cutie constituie dovada calității produsului, a seriozității și profesionalismului partenerilor noștri
 • Aloecorp Inc. este primul deținător la nivel mondial al certificării GRAS pentru Qmatrix® ACTIValoe®

 EFECTE

 • contribuie la sănătatea gastro-intestinală
 • ajută la buna funcționare a sistemului imunitar
 • ajută la reglarea tranzitului și la menținerea peristaltismului intestinal normal
 • susține digestia și funcția intestinului
 • are efecte benefice în oboseală
 • crește rezistența la efort psihic
 • contribuie la menținerea glicemiei în limite normale
 • ACŢIUNI

 Se recomandă administrarea preparatului ACTIValoe® FORTE pentru suplimentarea dietei ca supliment alimentar în:

 • oboseală
 • menținerea metabolismului în limite normale
 • reglarea tranzitului intestinal;
 • menținerea unui pH normal la nivelul stomacului
 • ușurarea digestiei
 • convalescență, ca băutură reconfortantă

 Știați că...

… secretul efectelor benefice ale aloei constă în compoziția sa unică, alcătuită din apă în proporție de 99,5%, restul de 0,5% conținând peste 200 de compuși activi?

Aloe vera aparține Fam. Liliaceae, din care mai fac parte Ceapa sau Usturoiul. Dintre cele peste 400 tipuri de Aloe, cea mai eficientă  este considerată Aloe barbadensis sau Aloe vera.

Secretul efectelor benefice ale Aloei constă în compoziția sa unică, alcatuita din apă în proporţie de 99,5%, restul de 0,5% conținând peste 200 de compuși activi, printre care: enzime (oxidază, catalază, amilază, bradichinază, celulază, lipază, alinază, fosfatază alcalină ș.a.); vitamine (vitaminele C, E, A, B1, B2, B6, colină, provitamina A sau beta-caroten); minerale și oligoelemente (calciu, potasiu, magneziu, fier, zinc, mangan ș.a.); mono și polizaharide (glucoză, manoză, galactoză, arabinoză, aldopentoză, acemannan ș.a.); aminoacizi esențiali și neesențiali; lignină; steroli (sitosterol, campesterol, lupeol); acizi (acid succinic și acid salicilic); antrachinone (aloină, barbaloină ș.a.).

Componentele bioactive de bază1-4 ale Aloei sunt considerate polizaharidele (mannan, glucomannan şi pectine, cel mai important fiind mannan acetilat beta- (1, 4) sau acemannan). Ele contribuie la o funcționare normală a sistemului imunitar şi la tonifierea sistemului digestiv, influenţând, în acelaşi timp, şi activitatea biologică a celorlalți compuși şi lărgind astfel paleta de posibile efecte benefice asupra sănătăţii.

 Prezentare ACTIValoe®

Polizaharidele sunt considerate printre cele mai puternice imunomodulatoare de origine vegetală și, de asemenea, reprezintă cea mai instabilă substanță în materia finală în cadrul prelucrării speciei Aloe vera. Dacă materia finală conține o cantitate mare de polizaharide, este garantat și conținutul celorlalți compuși activi.

ACTIValoe® FORTE este un gel de Aloe vera de cea mai înaltă calitate, întrucât garantează un conținut standardizat de minimum 10% polizaharide (eficiente din punct de vedere biologic) în fiecare cutie, fiind astfel unic pe piață. Dacă luăm în considerare faptul că planta proaspătă de Aloe vera conține în medie până la 15% polizaharide, garanția a minimum 10% polizaharide reprezintă o siguranță a bioeficienței acestui produs.

ACTIValoe® FORTE este un lichid limpede, nu foarte dens, deoarece densitatea gelului este dată de struc-tura fizică a celulelor din care se formează şi, în plus, gelul nu este aditivat artificial cu agenți de îngroșare.

După ani de cercetare și dezvoltare, Aloecorp Inc. și-a perfecționat metodele de recoltare și procesare astfel încât garantează menținerea unei părți importante a materiei prime de Aloe vera cu o masă moleculară concretă la sfârșitul procesului de producție.

Oamenii de știință sunt de acord că, în general, cea mai mare parte a proprietăţilor bioactive ale Aloei depind de prezența polizaharidelor cu o masă moleculară medie și mare. Dintre acestea, polizaharidele cu o masă moleculară de cca 50-200 kDa sunt cele mai eficiente din punctul de vedere al acțiunii imuno-modulatoare asupra organismului uman.

Prin metoda patentată MAP (Modified Aloe Polysaccharide), Aloecorp Inc. a reușit să tripleze ponderea polizaharidelor cu masa 50 – 200 kDa în extractul ACTIValoe® față de ponderea lor în planta proaspătă de Aloe vera: 30,13% față de 10,20%, crescând astfel semnificativ eficiența sa bioactivă.

Qmatrix® - Tehnologie ultramodernă de procesare folosită exclusiv pentru ACTIValoe®

Qmatrix® este o metodă ultramodernă  de procesare a Aloe vera. Producția extractului ACTIValoe® prin metoda brevetată Qmatrix® se desfășoară prin eliminarea atentă a apei din gelul obținut din frunzele proaspete de Aloe vera, rezultatul fiind o pulbere în concentrație de 200:1, ceea ce înseamnă că 1g de extract ACTIValoe® corespunde cu 200g de gel proaspăt de Aloe vera. 

 Aloe vera procesată prin metoda Qmatrix® include următoarele:

 • Metoda brevetată de prelucrare a frunzelor din Aloe vera.
 • Metoda brevetată de păstrare în extractul ACTIValoe® a polizaharidelor imunomodulatoare din planta proaspată. 
 • Procedurile de prelucrare pe mai multe nivele cu sistemul Rapid High-Throughput Processes (RHTP).
 • Procedura brevetată de uscare rapidă la temperatura scazută (Low Temperature Short Time), prin care se rețin în extractul ACTIValoe® componentele nutritive și funcționale ale Aloei care sunt sensibile la căldură.
 • Rezultatele remarcabile ale metodei Qmatrix® pot fi regăsite în calitatea unică a produselor din Aloe vera  ale companiei  Aloecorp Inc. Datorită acestui fapt a apărut denumirea de ACTIValoe® -  Aloe vera activă biologic.

 Ingrediente: Apă purificată, Qmatrix® ACTIValoe®, acid citric (antioxidant, conservant) 0,11%, sorbat de potasiu (conservant) 0,1%, benzoat de sodiu (conservant) 0,1%.

 Informatii nutritionale:

Ingredient activ

Cantitate/50ml

%VNR*

QMatrix® ACTIValoe®
(concentrație 200:1)

250 mg

**

* Valori nutriţionale de referinţă cf. Regulament 1169/2011
** Doza zilnică nu a fost stabilită

 Mod de utilizare: Pentru susținerea sistemului digestiv sau în perioade de convalescență se amestecă 25 ml  ACTIValoe® FORTE cu aprox. 100ml de apă rece.  În celelalte cazuri, se amestecă 15 - 20 ml ACTIValoe® FORTE cu aceeasi cantitate de apă. Băutura proaspăt pregătită se consumă o dată sau de două ori pe zi cu cel puțin ½ oră înainte de masă. Se recomandă maximum 50 ml de ACTIValoe® FORTE pe zi. Pentru copiii între 3 și 12 ani se recomandă maximum 15 ml pe zi.

 Durata de utilizare: Se recomandă să se alterneze cure de 3 luni cu pauze de 1 lună între cure**.

**Datorită conținutului scăzut de aloină. Vezi în cutie buletinul de analiză cu explicațiile.

 Mod de prezentare: Cutie de carton cu 1 flacon PET a 500 ml.

 Condiții de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat.

 Contraindicații: Nu se administrează la copii cu vârsta de până la 3 ani, la femei însărcinate sau care alăptează, precum și celor care au intoleranță individuală la Aloe vera. 

 Precauții: A se administra cu prudență în: inflamații intestinale acute - boala Crohn, colite ulcerative; ileus, abdomen chirurgical acut, dureri abdominale de etiologie necunoscută.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc.Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site.Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale  produselor  achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri