Driedfruits
Cosul tau


Scortisoara macinata Ceylon BIO Driedfruits - 100 g

Scortisoara macinata Ceylon BIO Driedfruits - 100 g
Scortisoara macinata Ceylon BIO Driedfruits - 100 g
Ecologic -7 %
Scortisoara macinata Ceylon BIO Driedfruits - 100 g
Scortisoara macinata Ceylon BIO Driedfruits - 100 g
Scortisoara macinata Ceylon BIO Driedfruits - 100 g
9,80 Ron
10,50 Ron

Economisesti: 0,70 Ron

Fără TVA: 9,33 Ron
  • Stock: În Stoc
 Curmale proaspete 100 g+Cocktail fructe 100g - la comenzi peste 150 lei
 Curmale proaspete 100 g+Cocktail fructe 100g x 2buc - la peste 300 lei
 Discount de 5% la comenzile peste 1000 lei. Cod cupon DISC5 (*valabil pana pe 15 Iulie)

 Produsul este certificat BIO.

Scortisoara este un condiment folosit din cele mai vechi timpuri. Este respectata pentru ca amelioreaza digestiile dificile. De asemenea, are o reputatie tonica si antigripala.

Sub forma de pudra, indulceste prajiturile, compoturile, tajinele (mancaruri traditionale marocane) si alte deserturi.

 Este o mirodenie folosita in special pentru aroma speciala pe care o ofera dulciurilor si preparatelor culinare. Consumata in cantitati moderate, scortisoara are si numeroase beneficii pentru sanatate. Stimuleaza sistemul imunitar, ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite si scade nivelul de zahar din sange. Este utilizata si in tratamente cosmetice, pentru ingrijirea tenului si a parului

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.

Rulouri cu scortisoara si mere

Ingrediente:

250ml lapte

150g zahar

14g (doua pliculete) drojdie uscata

130g unt topit si racit

2 oua mari

600g faina Delizia 000 pentru patiserie

3 mere mari, taiate cubulete

100g unt moale

100g zahar brun

2 linguri scortisoara

½ lingurita sare

150g zahar pudra vanilat

20ml (2 lingurite) lapte fierbinte

Mod de preparare:

Intr-un vas amestecam laptele caldut, zaharul si drojdia, pana drojdia este dizolvata. Lasam 10-15 minute intr-un loc caldut. Daca drojdia nu face spuma, o luam de la capat, inseamna ca aluatul nu va creste.

In bolul mixerului punem ouale si untul topit si racit. Amestecam. Adaugam 600g faina Delizia 000 pentru patiserie. Framantam pana avem un aluat suplu, elastic, foarte bine legat.

Mutam aluatul pe planseta pudrata cu faina, il mai framantam 1 minut de mana, apoi formam o bila de aluat. Asezam bila intr-un vas curat, acperim vasul cu un prosop sau cu folie alimentara. Lasam la dospit 2 ore sau pana isi dubleaza volumul.

Cat aluatul sta la dospit, pregatim umplutura. Amestecam untul moale, zaharul brun, scotisoara, sarea. Taiem merele cubulete si le stropim cu putina zeama de lamaie, ca sa nu oxideze.

Pe masa pudrata cu faina, rasturnam aluatul. Il intindem intr-o foaie de 3×45 cm.

Ungem aluatul cu amestecul de zahar si scortisoara. Punem deasupra merele si le apasam usor in aluat. Rulam foarte strans.

Taiem aluatul in fasii de 4-5 cm grosime. In total ies cca 15 rulouri, pe care le asezam I tava unsa cu unt, lasand spatiu intre ele. Lasam din nou la dospit, pana rulourile isi dubleaza volumul.

Dam tava cu rulouri cu scortisoara si mere la cuptorul incins la 180°C. Coacem 30-35 minute pana rulourile sunt rumenite. Acopeim apoi tava cu folie de aluminiu si coacem alte 25-30 minute sau pana cand rulourile trec testul scobitorii. Este important sa acoperim tava cu folie de aluminiu, pentru ca rulourile sa fie bine coapte la interior, fara a fi arse la suprafata.

Pregatim glazura din zahar pudra si lapte. Turnam glazura peste rulourile fierbinti.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri