Driedfruits
Cosul tau


Salvie frunze uscate (maruntite) - 50 g

Salvie frunze uscate (maruntite) - 50 g
Salvie frunze uscate (maruntite) - 50 g
Nou
Salvie frunze uscate (maruntite) - 50 g
Salvie frunze uscate (maruntite) - 50 g
Salvie frunze uscate (maruntite) - 50 g
2,10 Ron
Fără TVA: 1,93 Ron
  • Stock: În Stoc
 Cocktail fructe 100 g - la comenzi peste 150 lei
 Cocktail fructe 100 g x 2 - la comenzi peste 300 lei
 Discount de 5% la comenzile peste 1000 lei. Cod cupon DISC5 (*valabil pana pe 31 Noiembrie)
 *Codurile de reducere si pachetele cadou nu se cumuleaza
 Salvia este o plantă aromatică și medicinală originară din regiunea mediteraneană. Deși este cunoscută pentru proprietățile sale digestive, de vindecare a rănilor și de stimulare, salvia este, de asemenea, apreciată pentru aroma sa puternică.
 Salvia are o aromă puternică, motiv pentru care este de obicei utilizată în cantități mici. Chiar și așa, are o varietate de substanțe nutritive și compuși importanți. Este utilizată ca tinctură, ceai de salvie, dar și drept condiment – proaspătă sau uscată.
 Un studiu a constatat că consumul a o cană (240 ml) de ceai de salvie de două ori pe zi a crescut semnificativ activitatea antioxidantă în organism.
 În timpul menopauzei, corpul se confruntă cu un declin natural al hormonului estrogen. Acest lucru poate provoca o gamă largă de simptome neplăcute, precum bufeuri, transpirații excesive, uscăciune vaginală și iritabilitate. Studiile arată că că unii compuși din salvie au proprietăți asemănătoare estrogenilor, permițându-le să se lege de anumiți receptori din creier pentru a ajuta la îmbunătățirea memoriei și la tratarea bufeurilor și a transpirației excesive.
 Aroma deosebită, ușor amară a salviei se folosește cel mai adesea în preparate din nordul Italiei și din regiunea Provence din Franța. Salvia este folosită cu precădere în preparate cu paste, cu orez, carne de pasăre, pește și ouă, carne de vițel, ficat de vițel și ficat de pui, carne de miel, vânat, salate, tocane și sosuri de roșii. Frunzele uscate de salvie sunt utilizate și pentru a face ceai, care are numeroase beneficii pentru sănătate.
 Spre deosebire de alte condimente, aroma salviei nu dispare atunci când planta este expusă la căldură. Tocmai din acest motiv, frunzele sale pot fi gătite sau prăjite cu alte ingrediente pentru perioade mai lungi de timp, fără a-și pierde aroma. În Italia, frunzele de salvie prăjite în unt însoțesc foarte bine cu vinul.


Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri