Driedfruits
Cosul tau


Faina cocos BIO Driedfruits - 500 g

Faina cocos BIO Driedfruits - 500 g
Faina cocos BIO Driedfruits - 500 g
Ecologic -13 %
Faina cocos BIO Driedfruits - 500 g
Faina cocos BIO Driedfruits - 500 g
Faina cocos BIO Driedfruits - 500 g
7,30 Ron
8,40 Ron

Economisesti: 1,10 Ron

Fără TVA: 6,95 Ron
  • Stock: În Stoc
 Mustar pudra 50g+Foi dafin pudra 50g+Boia iute 50g+Cocktail fructe 100g - la comenzi peste 150 lei
 Mustar pudra 50g+Foi dafin pudra 50g+Boia iute 50g+Cocktail fructe 100g x 2buc - la peste 300 lei
 Discount de 5% la comenzile peste 1000 lei. Cod cupon DISC5 (*valabil pana pe 15 Iulie)

 Produs certificat BIO.

 Faina de cocos este obtinuta din pulpa proaspata de cocos, provenita din culturi organice- fara a utiliza la cultivare si la prelucrare produse chimice.

Pulpa de cocos, dupa uscare si degrasare este macinata fin, primind o textura similara fainei de grau. 

Are un continut de carbohidrati redus, ideal pentru copt, pentru gatit, se poate amesteca cu alte fainuri.

 Datorita continutui scazut de calorii si continutului ridicat de fibre, este ideala pentru persoanele care urmaresc o dieta cu nivel redus de carbohidrati.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

 Fursecuri din faina de cocos

Ingrediente:

1/3 cana de faina de cocos 

¼ cana de amidon 

½ lingurita de bicarbonat de sodiu 

¼ lingurita de sare 

1/3 cana de ulei de cocos rece 

1 lingura de miere

1 ou

2 albusuri de ou

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Acopera o tava cu hartie de copt.

Intr-un bol, amesteca faina de cocos cu amidonul, cu bicarbonatul de sodiu si cu sarea. Amesteca bine si adauga apoi si uleiul de cocos.

Separat, intr-un alt bol, bate albusurile de ou, adauga oul intreg, dar si mierea, apoi incorporeaza acest amestec in cel preparat mai devreme. 

Lasa-l sa stea un minut pentru a se ingrosa.

Imparte aluatul in 5 biscuiti pe care ii vei pune pe hartia de copt si ii vei coace pret de 10-15 minute.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale  produselor  achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale. 

 

  

Fursecuri din faina de cocos

Ingrediente:

1/3 cana de faina de cocos 

¼ cana de amidon 

½ lingurita de bicarbonat de sodiu 

¼ lingurita de sare 

1/3 cana de ulei de cocos rece 

1 lingura de miere

1 ou

2 albusuri de ou

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Acopera o tava cu hartie de copt.

Intr-un bol, amesteca faina de cocos cu amidonul, cu bicarbonatul de sodiu si cu sarea. Amesteca bine si adauga apoi si uleiul de cocos.

Separat, intr-un alt bol, bate albusurile de ou, adauga oul intreg, dar si mierea, apoi incorporeaza acest amestec in cel preparat mai devreme. 

Lasa-l sa stea un minut pentru a se ingrosa.

Imparte aluatul in 5 biscuiti pe care ii vei pune pe hartia de copt si ii vei coace pret de 10-15 minute.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri