



- Stock: În Stoc
Cocktail fructe 100 g + Ienibahar pudra 20 g - la comenzi peste 150 lei
Cocktail fructe 100 g x 2 + Ienibahar pudra 20 g x 2 - la peste 300 lei
Discount de 5% la comenzile peste 1000 lei. Cod cupon DISC5 (*valabil pana pe 31 August)
*Codurile de reducere si pachetele cadou nu se cumuleaza
Produs certificat BIO.
Continut de grasime: 10-12%
Pudra de cacao provine de la boabele de cacao, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele si sa obtinem deja pudra de cacao. Dupa ce se extrage untul de cacao din boabe, masa ramasa se usuca si apoi se macina pana se face o pudra foarte fina.
Pudra de cacao este maron inchis, are gust amarui si da gustul inconfundabil de ciocolata atunci cand preparam cu ea deserturi.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja. |
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.
Briosa de cacao
Ingrediente
250 gr faina
200 gr zahar
150 ml ulei
50 ml lapte
4 oua
Praf copt 1 buc
50 gr cacao
1 buc Zahar vaniliat
Mod de preparare
Se mixeaza ouale cu zaharul, zaharul vanilat, laptele si uleiul pana devine o crema pufoasa.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si putina sare, apoi se incorporeaza cacaoa si se amesteca bine.
Se pregateste tava pentru briose cu hartie in fiecare forma si se toarna cate 2 linguri din compozitie.
Pofta buna!