Driedfruits
Cosul tau

Stimati clienti, comenzile plasate in data de 26.11 se vor livra pe data de 27.11. Cele plasate incepand cu data de 27.11 se vor livra incepand cu 03.12. Va multumim!

Amidon din cartofi BIO - 250 g

Amidon din cartofi BIO - 250 g
Amidon din cartofi BIO - 250 g
Certificat BIO
Amidon din cartofi BIO - 250 g
Amidon din cartofi BIO - 250 g
Amidon din cartofi BIO - 250 g
4,70 Ron
Fără TVA: 4,48 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Produs certificat BIO.

Utilizarea amidonului ca ingredient in produse alimentare nu se face in scopuri nutritive, ci doar pentru obtinerea unor produse cu calitati senzoriale superioare, principalele functii ale acestuia fiind:

  • Agent de ingrosare (sosuri, supe, crème)
  • Stabilizator coloidal (dressing-uri pentru salate)
  • Agent pentru retinerea umiditatii (produse tip cake)
  • Agent gelifiere (produse gumate, rahat)
  • Agent legare (vafe)
  • Agent de acoperire (produse zaharoase).

Amidonul native de cartofi este preferat din multe puncte de vedere, celui obtinut din alte surse vegetale


Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Pui la cuptor cu sos de smântână

Ingrediente

- 2 buc. fileuri de piept de pui,

- 2 buc. pulpe (fara pielita si os),

- sare,

- piper,

- 80 g ceapa,

- 20 g unt,

- 200 g smantana,

- 300 ml lapte,

- o lingurita amidon 

- 300 gr. ciuperci,

- 5 fire tarhon,

- o cutie de boabe de porumb,

- grasime pentru uns tava.

Preparare:

Se freaca carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt si se stinge cu smintina si lapte. 

Se adauga faina sau amidonul si se mai lasa 2-3 minute.

Se incorporeaza in sos ciupercile, porumbul scurs si tarhonul. Se pune carnea intr-o tava unsa, si se toarna peste ea sosul.

Se lasa aproximativ o ora la cuptor.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri