Driedfruits
Cosul tau

Stafide de Corint (Grecia) Driedfruits - 500 g

TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
Cadou SURPRIZA la comenzi de peste 150 de lei!
Stafide de Corint (Grecia) Driedfruits - 500 g
Stafide de Corint (Grecia) Driedfruits - 500 g
Stafide de Corint (Grecia) Driedfruits - 500 g
-5 %
Stafide de Corint (Grecia) Driedfruits - 500 g
Stafide de Corint (Grecia) Driedfruits - 500 g
Stafide de Corint (Grecia) Driedfruits - 500 g
Stafide de Corint (Grecia) Driedfruits - 500 g
10,90 Ron
11,50 Ron

Economisesti: 0,60 Ron

Fără TVA: 10,00 Ron
  • Stock: În Stoc

 Sunt denumite Coacaze de Corint dupa locul in care sunt cultivate, in orasul Corint. Contin vitamina C, fier, magneziu, potasiu, zinc, fosfor si antioxidanti. Se pot consuma ca atare sau in preparate de patiserie, prajituri ori salate.

Coacazele de Corint sunt natural obținut prin uscarea la soare a strugurilor din soiul de viță de vie grecească sub denumirea științifică Vitis Vinifera L.

Coacazele de Corint sunt cultivate în Grecia și, în special, pe coastele Peloponezului de Nord și de Vest, precum și în insulele ionice, unde solul și condițiile climatice datorate brizei marine și soarelui sunt ideale pentru producerea unui produs natural de calitate sublimă.

 Datorită proprietăților sale excelente, acestea face parte din dieta zilnică încă din antichitate. Astăzi, se consumă ca gustare sau se folosește ca ingredient în gătit, panificație, fabricarea prăjiturilor etc., păstrându-și toate proprietățile nutritive.

Coacazele de Corint de renume mondial sub denumirea de „VOSTIZZA” sunt considerate coacăze de cea mai înaltă calitate și caracteristica lor distinctivă este aroma excelentă și gustul unic. „VOSTIZZA” este cultivat exclusiv pe zona semi-montană și montană din Aeghialeia.


Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.

Briose cu urda si stafide

Ingrediente:

Pentru aluat biscuiti :

250 g biscuiti (digestivi)

50 g unt

150 ml lapte

2 linguri de zahar pudra (pentru ornat)

Compozitie urda :

400 g urda

2 oua

130 g iaurt

3 linguri de miere

Coaja rasa de la o lamaie

1 pastaie de vanilie

2 linguri de stafide 

Mod de preparare:

Preparare aluat de biscuiti :

Biscuitii se sfarama intr-un blender, si se pun apoi intr-un bol.

Untul se pune intr-un vas pe foc pana se topeste, peste el se adauga laptele si se amesteca, apoi se toarna peste biscuiti.

Pesmetul de biscuiti se amesteca bine cu laptele si untul, formand astfel baza brioselor.

Preparare compozitie cu urda :

Se bat ouale cu iaurtul, se adauga apoi urda, mierea si aromele: coaja de lamaie, semintele de la pastaia de vanilie.

Se amesteca totul bine si se incorporeaza stafidele care au stat in apa cateva minute pentru a se hidrata.

Coacere briose :

Pentru coacere se vor folosi forme sau tava din silicon.

In forme se pune cate o lingura din aluatul de biscuiti, apoi 2 linguri din amestecul cu urda.

Se presara cateva stafide deasupra si se baga la cuptor.

Briosele se lasa la copt 20 de minute, apoi se scot, se lasa cateva minute la racit si se orneaza cu zahar pudra.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri