Driedfruits
Cosul tau

Faina de quinoa alba BIO Driedfruits - 200 g

TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
Cadou SURPRIZA la comenzi de peste 150 de lei!
Faina de quinoa alba BIO Driedfruits - 200 g
Faina de quinoa alba BIO Driedfruits - 200 g
Ecologic
Faina de quinoa alba BIO Driedfruits - 200 g
Faina de quinoa alba BIO Driedfruits - 200 g
Faina de quinoa alba BIO Driedfruits - 200 g
7,40 Ron
Fără TVA: 7,05 Ron
  • Stock: În Stoc

 Produsul este certificat BIO.

Faina de quinoa are o granulație medie, un gust fin, similar nucilor.

 Mod de folosire:
Este savuroasă în clătite, pâinici, budinci cu lapte vegetal, în combinație cu mirodenii precum scorțișoara, coriandrul, cardamomul sau alături de fructe de sezon.
Contine toti aminoacizii esentiali care se regasesc si in carne (izoleucina, lizina, metionina, tiozina, valina s.a.) – excelent inlocuitor pentru carne; vitamine A, B, C si E; omega 3; mangan, fier, cupru, magneziu, fosfor, calciu; fibre solubile si insolubile.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.
 Brioșe cu făină de quinoa și banane
Ingrediente:
– 2 căni de făină de Quinoa 
– 1 cană de amidon de tapioca sau făină de orez;
– 1 sau 2 lingurițe praf de copt;
– 1 linguriță scorțișoară;
– 1/4 linguriță sare de mare;
– 3 linguri unt (poate fi și de cocos);
– 3 ouă;
– 1 cană lapte(poate fi și de cocos);
– 1/2 cană de sirop de arțar sau îndulcitor stevia lichid după gust;
– 1 banană zdrobită cu fruculița;
– Fructe după preferințe (afine deshidratate, stafide, aronia fructe deshidratate, etc).
Mod de pregătire:
– Preîncălzim cuptorul la 180 ° C. Ungem tava cu unt și presărăm făină sau punem hârtie de copt (sau pur și simplu folosim recipiente din silicon și nu mai este nevoie de hârtie de copt).
– Se amestecă ingredientele uscate într-un castron și se lasă deoparte. Se topește untul în tigaie la foc mic.
– Într-un castron mare batem ouăle. Adăugăm lapte, unt topit, sirop de arțar și banana zdrobită și amestecăm bine. Adăugăm ingredientele uscate peste ingredientele umede și turnăm în forme.
– Coacem pentru 25 de minute sau până când aluatul este perfect copt înăuntru.
 

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale  produselor  achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale. 

  

 Brioșe cu făină de quinoa și banane
 Ingrediente:
 2 căni de făină de Quinoa 
 1 cană de amidon de tapioca sau făină de orez;
1 sau 2 lingurițe praf de copt;
1 linguriță scorțișoară;
1/4 linguriță sare de mare;
3 linguri unt (poate fi și de cocos);
 3 ouă;
1 cană lapte(poate fi și de cocos);
1/2 cană de sirop de arțar sau îndulcitor stevia lichid după gust;
1 banană zdrobită cu fruculița;
Fructe după preferințe (afine deshidratate, stafide, aronia fructe deshidratate, etc).
Mod de pregătire:
Preîncălzim cuptorul la 180 ° C. Ungem tava cu unt și presărăm făină sau punem hârtie de copt (sau pur și simplu folosim recipiente din silicon și nu mai este nevoie de hârtie de copt).
Se amestecă ingredientele uscate într-un castron și se lasă deoparte. Se topește untul în tigaie la foc mic.
Într-un castron mare batem ouăle. Adăugăm lapte, unt topit, sirop de arțar și banana zdrobită și amestecăm bine. Adăugăm ingredientele uscate peste ingredientele umede și turnăm în forme.
Coacem pentru 25 de minute sau până când aluatul este perfect copt înăuntru.
Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri