



Economisesti: 1,14 Ron
- Stock: În Stoc
Cocktail fructe 100 g + Busuioc maruntit 30 g - la comenzi peste 150 lei
Cocktail fructe x 2 + Busuioc maruntit + Bautura migdale (fara gluten) BIO 1 litru - la peste 300 lei
Discount de 5% la comenzile peste 1000 lei. Cod cupon DISC5 (*valabil pana pe 15 Iulie)
Ingrediente (legume deshidratate): ceapa, morcov felii, ardei rosu, ardei verde, pastarnac deshidratat, telina radacina, patrunjel frunze.
- Morcovii: imbunatatesc vederea si au efect efect antiimbatranire.
- Telina: poate reduce presiunea arterial, ajuta la slabit, calmant al sistemului nervos, intareste sistemul imunitar.
- Pastarnacul: colecistite, anorexie, dureri gastrice, atonii veziculare, enterocolite spastice, insomnii minore, nefrita, disurie, colici renale, reumatism, avitaminoze, obezitate, boli vasculare, infectii, ateroscleroza, detoxifiere anemie si diabet zaharat.
- Patrunjelul: intareste sistemul imunitar,are efect vasodilatator, regenereaza peretele vascular, mentine elasticitatea vaselor
- Ardeiul rosu/verde: oboseala cronica, nevralgii si migrene, anemie, afectiuni ocular, inflamatii, astm
- Ceapa: anemie, cholesterol, diabet, antiseptic, antiinflamator
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja. |
Supa de legume
INGREDIENTE
- 2-3 morcovi
- 1 ceapă
- 1 fir de praz
- 1 păstârnac
- câteva buchete de conopidă
- 1 dovlecel sau o mână de fasole verde
- 2-3 cartofi
- 1 ardei gras sau 1 gogoşar
- 200-250 g roşii decojite în suc de roşii
- 1-2 linguri ulei
- verdeaţă (leuştean, pătrunjel şi mărar)
- sare
MOD DE PREPARARE
Toate legumele se curăţă şi se spală. Intr-o oală cu 3 litri de apă şi un praf de sare, se pun ceapa, prazul, morcovii şi păstârnacul, toate tăiate mărunt. Se lasă să fiarbă 10-15 minute, apoi se adaugă conopida, cartofii şi dovlecelul tăiate cubuleţe. Se acoperă şi se lasă să fiarbă până se înmoaie toate legumele, aproximativ 30 minute.
Imediat se adaugă ardeiul gras şi roşiile tocate mărunt. Se lasă să fiarbă 5-10 minute, apoi se adaugă uleiul şi se mai lasă pe foc doar câteva clocote. Se potriveşte la gust cu sare şi se aromează cu verdeaţă tocată mărunt.
Se acoperă câteva minute, apoi se poate servi.
Pofta buna!