Driedfruits
Cosul tau

Stimati clienti, comenzile plasate in perioada 27.11 - 02.12 se vor livra incepand cu data de 03.12. Va multumim!

Fulgi de orez BIO - 500 g

Fulgi de orez BIO  - 500 g
Fulgi de orez BIO  - 500 g
Certificat BIO
Fulgi de orez BIO  - 500 g
Fulgi de orez BIO  - 500 g
Fulgi de orez BIO - 500 g
9,50 Ron
Fără TVA: 9,05 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Fulgii de orez BIO sunt extrem de usor asimilati de organism datorita prezentei scazute a lipidelor si a substantelor nedigerabile. 

Orezul contine proteine, numite si hipoalergice, care reduc aparitia senzatiilor de disconfort sau alte situatii patologice grave precum alergiile alimentare. Fulgii de orez bio nu contin gluten si reprezinta un aliment complet din punct de vedere al elementelor nutritive pe care le au in compozitie.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Fulgi de orez cu lapte

INGREDIENTE

1 l lapte

150 g fulgi de orez integral

1 pliculet zahar vanilat

MOD DE PREPARARE

Se pune la fiert laptele cu zaharul vanilat intr-un vas cu acoperire ceramica.

Fulgii de orez se adauga in laptele fierbinte si se mai dau cateva clocote pana cand fulgii absorb bine laptele (cateva minute).

Se pune apoi in castronele si se pudreaza cu scortisoara macinata.

Poate fi un desert rece sau cald, dupa preferinta.

Nu are zahar, de aceea se serveste cu jeleu de fructe, gem sau sirop, care sa-l faca dulce dupa dorinta.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Fulgi de orez cu lapte

Ingrediente

1 l lapte

150 g fulgi de orez integral

1 pliculet zahar vanilat

Mod de preparare

Se pune la fiert laptele cu zaharul vanilat intr-un vas cu acoperire ceramica.

Fulgii de orez se adauga in laptele fierbinte si se mai dau cateva clocote pana cand fulgii absorb bine laptele (cateva minute).

Se pune apoi in castronele si se pudreaza cu scortisoara macinata.

Poate fi un desert rece sau cald, dupa preferinta.

Nu are zahar, de aceea se serveste cu jeleu de fructe, gem sau sirop, care sa-l faca dulce dupa dorinta.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri