Driedfruits
Cosul tau


Fasole

Fasole alba (bob mic) Grecia BIO Driedfruits - 500 g
Nou Ecologic
Brand: Dried Fruits Model: Produse alimentare
 Produs certificat bio. Consumul de fasole alba ofera multiple beneficii organismului uman. Aceasta este bogata in antioxidanti si contine cantitati importante de molibden implicat in procesul de detoxifiere. Fasolea alba este o sursa importanta de fibre si proteine si are un indice gl..
11,70 Ron
Fără TVA:11,14 Ron
Fasole colorata (stacojie) Grecia BIO Driedfruits - 500 g
Nou Ecologic
Brand: Dried Fruits Model: Produse alimentare
 Produs certificat bio. Consumul de fasole ofera multiple beneficii organismului uman. Este săracă în grăsimi și plină de nutrienți, vitamine și minerale. Poate fi consumată într-o varietate de rețete culinare, deoarece este bogată în fibre solubile și insolubile. Alte beneficii a..
22,00 Ron
Fără TVA:20,95 Ron
Brand: Dried Fruits Model: Produse alimentare
 Produs certificat BIO. Fasolea Mung , un soi de leguminoasa mica si verde din aceeasi familie cu mazarea si lintea, este o sursa bogata de proteine, fibre, antioxidanti si fitonutrienti. Desi in cele mai multe parti ale lumii este mai putin populara decat alte varietati..
9,20 Ron
Fără TVA:8,76 Ron
Brand: Dried Fruits Model: Produse alimentare
 Produs certificat bio. Fasolea neagra are un continut bogat in fier, scade colesterolul, intensifica arderile si creste imunitatea organismului. Fasolea neagra ofera reale beneficii pentru sanatate, asta datorita in primul rand continutului impresionant de antioxidanti pe car..
7,80 Ron
Fără TVA:7,43 Ron
Brand: Dried Fruits Model: Produse alimentare
 Produs certificat BIO. Fiind o fasole cu invelisul mai gros, boabele au nevoie de o perioada de inmuiere de cel putin 4 ore si timp indelungat de fierbere la foc mic, in functie de dimensiune si soi, putand ajunge pana la 4 ore. Boabele imprumuta arome placute daca fierb in compania u..
10,80 Ron
Fără TVA:10,29 Ron
Brand: Dried Fruits Model: Produse alimentare
 Produs certificat bio. Azuki este renumită pentru proprietățile benefice, în special în cazul problemelor ce apar la ficat și rinichi. Mod de preparare: Fasolea se spală și se lasă la înmuiat în apă rece timp de 6-8 ore. Apoi se fierbe timp de 90 de minute (o parte fasole cu 2 pă..
12,00 Ron
Fără TVA:11,43 Ron
Brand: Dried Fruits Model: Produse alimentare
 Produs certificat BIO. In limba engleza este denumita „kidney“ dupa forma boabelor, asemanatoare rinichilor. Lungimea boabelor nu depaseste 1,5 cm. Pentru fierberea boabelor sunt valabile aceleasi metode ca la fasolea alba: dupa o rehidratare de cel putin 4 ore, fasolea rosie se fierb..
9,70 Ron
Fără TVA:9,24 Ron
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri