Driedfruits
Cosul tau


Naut Driedfruits - 500 g

Naut Driedfruits - 500 g
Naut Driedfruits - 500 g
-6 %
Naut Driedfruits - 500 g
Naut Driedfruits - 500 g
Naut Driedfruits - 500 g
5,00 Ron
5,30 Ron

Economisesti: 0,29 Ron

Fără TVA: 4,59 Ron
  • Stock: În Stoc
 Mustar pudra 50g+Foi dafin pudra 50g+Boia iute 50g+Cocktail fructe 100g - la comenzi peste 150 lei
 Mustar pudra 50g+Foi dafin pudra 50g+Boia iute 50g+Cocktail fructe 100g x 2buc - la peste 300 lei
 Discount de 5% la comenzile peste 1000 lei. Cod cupon DISC5 (*valabil pana pe 15 Iulie)

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​ Nautul este inca un aliment minune din lunga lista a alimentelor intens recomandate pentru un stil de viata armonios, echilibrat si sanatos. Sa luam exemplu unei cani pline de boabe de naut, echivalentul a 150 de grame. Astfel, aceasta cantitate asigura cu 50% mai mult decat necesarul zilnic de molibden (minereu esential pentru sanatate) al organismului, 80% din cel de mangan, 70% din cel de acid folic, 50% din cel de fibre, 40% din cel de triptofan, 30% din cel de proteine. Cuprul, fosforul si fierul sunt alte elemente bogate din naut.

Ca majoritatea altor specii de boabe sau de fasole, si nautul scade colesterolul prin continutul de fibre, si impiedica acumularea de zahar in sange, fiind un aliment foarte util persoanelor care sufera de diabet sau de hipoglicemie.

Bolile de inima pot fi prevenite si riscurile scazute semnificativ in urma consumului de naut, a fost revelat in urma unui studiu facut in Statele Unite, pe un grup de persoane, timp de 20 de ani. O alta functie a organismului care se bucura de infuzia de naut este functia de scadere a colesterolului negativ, de tip LDL.

Fierul din boabele de naut produce energie, iar magneziul sporeste cantitatea de enzime care produc antioxidanti. Daca te gandesti cum sa renunti la carnea rosie (si te sfatuiesc sa faci cat de rapid acest pas), atunci poti suplini aportul de proteine pierdut cu ajutorul nautului.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.

 

Tocanita de naut

Ingrediente:

300 g naut uscat

3-4 rosii mari

3 linguri ulei vegetal

2 cepe

2 ardei grasi

1 morcov

1 lingurita cimbru uscat

sare

piper

Mod de preparare:

Primul pas in pregatirea acestei retete de tocanita de naut este spalarea nautului uscat si lasarea lui la inmuiat, intr-un vas cu destula apa cat sa il acopere, timp de 8-10 ore (poti face asta peste noapte, iar a doua zi dimineata te poti apuca de treaba).

Scurge bine nautul si pune-l la fiert intr-o oala, in apa cu sare, timp de 40 de minute; cand s-a patruns bobul bine, scurge-l de apa si lasa-l deoparte.

Curata de coaja si de samburi legumele (ceapa, morcovul, ardeiul), apoi toaca-le marunt.

Intr-o tigaie antiaderenta incapatoare, cu peretii inalti, pune la calit (in putina apa si ulei legumele tocate marunt), iar dupa 3 minute adauga rosiile taiate cubulete si nautul fiert.

Lasa la fiert tocanita de naut, amestecand continuu in ea, pana scade lichidul, apoi adauga cimbrul, sare si piper (dupa gust).

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Etichete: Naut - 500 g
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri