Driedfruits
Cosul tau

Migdale fulgi Driedfruits - 200 g

TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
Cadou SURPRIZA la comenzi de peste 150 de lei!
Migdale fulgi Driedfruits - 200 g
Migdale fulgi Driedfruits - 200 g
-3 %
Migdale fulgi Driedfruits - 200 g
Migdale fulgi Driedfruits - 200 g
Migdale fulgi Driedfruits - 200 g
11,60 Ron
12,00 Ron

Economisesti: 0,40 Ron

Fără TVA: 10,64 Ron
  • Stock: În Stoc

Delicioase si hranitoare, migdalele crude reprezinta gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit. Iar beneficiile consumului migdalelor nu se opresc aici: ele protejeaza inima, creierul si stimuleaza imunitatea. Vitamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre. Toti acesti nutrienti valorosi se gasesc in componenta migdalelor.

Beneficii:

  • Reduc riscul de infarct
  • Ne feresc de infectii
  • Favorizeaza digestia
  • infrumuseteaza pielea si parul
  • Tonice pentru creier

Migdalele au un continut de vitamina E, aproximativ 34% din necesarul zilnic de 30 g.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Chec cu ciocolata si fulgi de migdale

 250 g miere

 225 g unt

 100 g zahăr brun

 3 ouă

 300 g făină

 50 g ciocolată de menaj

 100 g fulgi de migdale

Într-un vas, se pune untul tăiat bucăţi, zahărul şi mierea. Se pune vasul la foc mic, amestecând continuu până ce totul este lichid. Apoi, se măreşte focul şi se fierbe un minut. Se lasă să se răcească 20 de minute.

Se adaugă ouăle, unul câte unul, în fiertura cu miere, amestecând cu o lingură de lemn.

Se cerne făina separat şi apoi se adaugă treptat în compoziţia cu miere şi ouă, amestecând energic. Se adaugă ciocolata tăiată bucățele mici și fulgii de migdale.

Tava se tapetează cu hârtie de copt, se toarnă aluatul şi se coace 50 de minute. Se lasă să se răcească, înainte servire

POFTA BUNA!

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Paste integrale cu broccoli și fulgi de migdale

Ingrediente:

1 ardei capia, roșu

3 căței usturoi

1 broccoli

4 linguri ulei, rezistent la temperaturi înalte

250 g penne, integrale

20 g cașcaval

25 g fulgi migdale

coaja rasă de la 1 lămâie, bio

câteva frunze busuioc, pentru servit (opțional)

Mod de preparare:

Se pune apa într-o oală cu 1 lingură de sare.

Când dă în clocot, punem pastele integrale și le fierbem conform instrucțiunilor de pe pachet.De obicei eu le las mai puțin, pentru că le doresc al dente.

Între timp, punem o tigaie cu ulei la încins, după care adăugăm usturoiul și ardeiul tăiat felii. Se țin cam 3-4 minute, la foc mic.

Buchețelele de broccoli se țin timp de aproximativ 2 minute în apa pastelor, înainte ca acestea sa fie gata. Apoi se scurg și se adaugă împreună cu 6 linguri de apă peste sosul de usturoi și ardei.

După 2 minute, adăugăm și pastele, fulgii de migdale și coaja rasă de lămâie.

Se amestecă bine, iar după încă un minut, se adaugă cașcaval ras sau parmezan.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri