Driedfruits
Cosul tau

Miez dovleac crud - 500 g

Miez dovleac crud - 500 g
Miez dovleac crud - 500 g
14,00 Ron
Fără TVA: 12,84 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

PENTRU CANTITATI MARI (vrac - bax, cutie) solicitati pretul telefonic la 0350 800 001 !

Semintele de dovleac sunt bogate in ulei (extrem de calorice si de energizante), cu proprietati medicinale din cele mai spectaculoase. Pe langa faptul ca ajuta la eliminarea parazitilor intestinali, desfunda vasele de sange, regleaza colesterolul si stimuleaza activitatea rinichilor, ele au un efect echilibrant glandular, nervos si chiar psihic neobisnuit de puternic pentru un aliment.

In medicina traditionala romaneasca, ele fac parte din hrana de baza pentru persoanele care sufera de dezechilibre psihice (manii, nevroze, psihoze), care au boli greu vindecabile si necesita un regim alimentar sever. In curele cu cruditati recomandate in cancer, leucemie, scleroza in placi, boli infectioase de tot felul greu vindecabile, ele sunt un ajutor nepretuit, atat pentru efectul lor terapeutic, cat si pentru rolul lor de energizant si de sustinator de efort.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Paine cu seminte de dovleac, floarea soarelui si susan

Ingrediente:

405 ml apa

2 lingurite cu sare

1 lingura cu zahar

590 g faina alba

2 lingurite cu drojdie uscata

100 g seminte dovleac

100 g seminte floarea soarelui

50 g seminte de susan

Mod de preparare: 

Cantitatile ingredientelor sunt calculate pentru o paine de 1000 g.

In masina de facut paine se adauga ingredientele, in ordinea inscrisa, mai putin semintele . 

Se alege meniul de paine taraneasca si se actioneaza butonul de pornire. 

Semintele se adauga dupa cca 13 minute de framantare , apoi masina va face toata treaba si va coace o minune de painica, gustoasa si aromata. 

Cand este gata, se scoate imediat din forma, se aseaza pe un gratar si se acopera cu un prosop gros, pana se raceste.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Etichete: Miez de dovleac
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri