Driedfruits
Cosul tau


Miere Manuka UMF 16+ (MGO 550+) Haddrell s - 250 g

Miere Manuka UMF 16+ (MGO 550+) Haddrell s - 250 g
Miere Manuka UMF 16+ (MGO 550+) Haddrell s - 250 g
Miere Manuka UMF 16+ (MGO 550+) Haddrell s - 250 g
-10 %
Miere Manuka UMF 16+ (MGO 550+) Haddrell s - 250 g
Miere Manuka UMF 16+ (MGO 550+) Haddrell s - 250 g
Miere Manuka UMF 16+ (MGO 550+) Haddrell s - 250 g
Miere Manuka UMF 16+ (MGO 550+) Haddrell s - 250 g
309,16 Ron
343,50 Ron

Economisesti: 34,35 Ron

Fără TVA: 283,63 Ron
  • Stock: În Stoc
 Cocktail fructe 100 g - la comenzi peste 150 lei
 Cocktail fructe 100 g x 2 - la comenzi peste 300 lei
 Discount de 5% la comenzile peste 1000 lei. Cod cupon DISC5 (*valabil pana pe 31 Noiembrie)
 *Codurile de reducere si pachetele cadou nu se cumuleaza

Ingrediente: miere de Manuka

Depozitare: A se păstra sub 25 ° C.

Notă: Ca și alte alimente crude, mierea nu este potrivită pentru sugari sub 12 luni.


Mierea de Manuka premium de la Haddrell’s din Cambridge provine direct de la apicultorul din Noua Zeelandă. 

Miere de Manuka din Noua Zeelandă 100% naturală

Un certificat de testare pentru fiecare lot

Calitate direct de la apicultorul Haddrell din Cambridge

Conținut de MGO asigurat de 550 mg / kg (MGO 550+)

Multe utilizări

Mierea de Manuka devine din ce în ce mai populară. A devenit cunoscut ca aurul „lichid” din Noua Zeelandă. Mierea este obținută din nectarul florilor din mirtul Mării de Sud. Oamenii maori din Noua Zeelandă folosesc puterea mierii de Manuka de sute de ani. Mierea de Manuka este, de asemenea, foarte apreciată aici, în Germania, datorită puterii sale.


Ce înseamnă UMF la Manuka Honey?

Organizația UMF (UMFHA) a fost fondată cu scopul de a asigura calitatea și autenticitatea mierii de Manuka pe piața internațională. Acest lucru se realizează, printre altele, prin faptul că companiile membre UMFHA se angajează să testeze mierea în laboratoare independente și să respecte linii directoare stricte.


În 2013, UMFHA și-a început activitatea la „Proiectul de identificare Manuka” cu obiectivul principal de a putea crea un profil de Manuka Miere pentru a preveni contrafacerea produselor și pentru a menține calitatea. Au fost colectate probe de nectar și miere din toată Noua Zeelandă și a fost identificată o amprentă chimică a mierii de Manuka folosind cele mai noi metode de profilare chimică.


Această „amprentă” este acum folosită pentru clasificarea UMF. Pentru a putea fi considerată mierea de Manuka UMF, aceasta trebuie să conțină DHA (dihidroxiacetona), leptosperină și metilglicoxal. Leptosperina apare exclusiv în mierea de Manuka, așa că ne oferă o declarație clară. În plus, conținutul de hidroximetilfurfural nu trebuie să depășească 40mg / kg. Conținutul de metilglyoxal este exprimat prin numărul de clasificare, de exemplu UMF13 + înseamnă un conținut de metilglyoxal de peste 550 mg / kg. Astfel, când cumpărați miere de Manuka de la companii membre ale organizației UMF, știți că ați cumpărat miere Manuka reală și, de asemenea, cât de puternic este efectul antibacterian (clasificarea UMF) și ce conținut de MGO are mierea.

Aplicații de miere de Manuka

Manuka oferă mult mai mult decât miere convențională. Punctele forte diferite ale mierii oferă o mulțime de posibilități pentru diferite domenii de aplicare. Mierea de Manuka poate fi folosită atât pentru uz intern, cât și extern. De asemenea, puteți folosi miere de Manuka pentru a îngriji pielea. De regulă, mierea de Manuka cu un conținut mai mare de MGO, precum Manuka Honey UMF 20+, este mai potrivită pentru utilizare internă. Totuși, aceasta este doar o orientare. Desigur, Manuka Honey UMF 20+ poate fi folosit și pe piele.

Iti recomandam:

Mierea de Manuka în ceai este o adevărată delicioasă. Are un efect benefic asupra răgușelii. Nu vă faceți griji, componenta importantă de metilglicoxal din mierea de Manuka este în mare măsură rezistentă la căldură și, prin urmare, rămâne eficientă.


Aport recomandat de miere de Manuka

Pentru uz intern, mierea de Manuka trebuie consumată cât se poate de pur. O aplicație zilnică se poate face cu 1 - 2 lingurițe. Asigurați-vă că evitați mâncarea și băuturile după ce ați mâncat miere de Manuka.

Despre producătorul Haddrell din Cambridge

În 1993, Richard și Moira Haddrell au fondat compania Haddrell din Cambridge cu 15 stupi și multă pasiune. A fost dorința ei de la început să producă produse apicole naturale în conformitate cu cele mai înalte standarde cu aspecte durabile. Mierea Manuka din Noua Zeelandă este încă fabricată în acest fel.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri