Driedfruits
Cosul tau

Amidon din porumb BIO - 200 g

Amidon din porumb BIO - 200 g
Amidon din porumb BIO - 200 g
Certificat BIO
Amidon din porumb BIO - 200 g
Amidon din porumb BIO - 200 g
Amidon din porumb BIO - 200 g
3,60 Ron
Fără TVA: 3,43 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Produs certificat BIO.

Amidonul de porumb nu are gluten si este un agent de ingrosare natural si eficient, avand proprietatea de a se lega foarte bine cu apa. o lingura de amidon de porumb are aceeasi putere de ingrosare ca doua linguri de faina de grau.

Amidonul de porumb actioneaza mult mai repede decat faina, oferind aproape instant un sos complet ingrosat atunci cand este amestecat in lichide aflate aproape de punctul de fierbere. Sosurile ingrosate cu amidon de porumb raman limpezi si capata un luciu atragator, ceea ce face amidonul de porumb ideal pentru prajituri cu fructe si feluri de mancare preparate in stil asiatic.


Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

CHOIX A LA CREME

INGREDIENTE

Pentru gogosele:

  • 1 pahar lapte
  • 100g unt
  • 6 linguri faina
  • 4 oua
  • 1 lingura zahar
  • o priza sare

Pentru crema de vanilie

  • ½ l lapte
  • 4 oua
  • 60g faina sau amidon de porumb
  • 150g zahar
  • 4-6 plicuri zahar vanilat
  • 30g unt
  • sare

MOD DE PREPARARE:

Intr-o craticioara se pune paharul de lapte,untul,zaharul si priza de sare si se pune pe foc mic si cand incepe sa fiarba se pune toata faina o data si se amesteca repede si bine(eventual folositi mixerul),apoi se ia de pe foc si se amesteca incontinuare pana ce amestecul devine omogen.

Se lasa cateva minute sa se racoreasca,apoi se adauga pe rand cele 4 oua amestecand bine dupa fiecare ou.

Se lasa sa se raceasca.Aceasta compozitie se pune intr-un pos si se formeaza mici gogosele care se pun pe o tava tapetata cu hartie pergament,la distanta intre ele(.Sau se pun cu lingutita).

Se baga tava la cuptorul preancins la 200gC pana sunt coapte si rumenite frumos.

Se scot din tava,se lasa la racit,apoi cu ajutorul unui cutit se taie un capacel,dar nu de tot,sa ramana prins intr-o parte.

Se umplu gogoselele cu crema de vanilie,sau ciocolata,se orneaza cu putina frisca,se apleaca capacelul peste umplutura si se pudereaza cu zahar pudra.

Se aseaza frumos pe platou.

Crema de vanilie:

Se bat ouale intregi cu zaharul,sarea si zaharul vanilat,bine de tot.

Apoi se adauga faina si cate putin laptele,amestecand continuu,cu grija sa nu se formeze cocoloase.(folositi mixerul)

Se pune vasul pe foc si se amesteca pana ce crema se ingroasa,se ia de pe foc si se adauga untul.

Se lasa sa se raceasca,apoi se umplu gogoselele

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri