Driedfruits
Cosul tau


Migdale crude Carmel Supreme Driedfruits - 200 g

Migdale crude Carmel Supreme Driedfruits - 200 g
Migdale crude Carmel Supreme Driedfruits - 200 g
-27 %
Migdale crude Carmel Supreme Driedfruits - 200 g
Migdale crude Carmel Supreme Driedfruits - 200 g
Migdale crude Carmel Supreme Driedfruits - 200 g
8,00 Ron
10,90 Ron

Economisesti: 2,90 Ron

Fără TVA: 7,34 Ron
  • Stock: În Stoc

Opţiuni disponibile

 Prune uscate 200 g -CADOU- la comenzi peste 150 de lei
 Prune uscate 200 g + Cocktail fructe asortate -CADOU- la comenzi peste 300 de lei 
 5% DISCOUNT la comenzi peste 1000 RON - cod cupon DISC5

Delicioase si hranitoare, migdalele crude reprezinta gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit. Iar beneficiile consumului migdalelor nu se opresc aici: ele protejeaza inima, creierul si stimuleaza imunitatea. Vitamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre. Toti acesti nutrienti valorosi se gasesc in componenta migdalelor.

Beneficii:

  • Reduc riscul de infarct
  • Ne feresc de infectii
  • Favorizeaza digestia
  • infrumuseteaza pielea si parul
  • Tonice pentru creier

Migdalele au un continut de vitamina E, aproximativ 34% din necesarul zilnic de 30 g.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Prăjiturele cu migdale și mere

Ingrediente:

1 cană migdale

1/2 linguriță scortișoară

2 linguri sirop de arțar, sau alt îndulcitor

Mod de preparare:

Migdalele se hidratează peste noapte și se mărunțesc bine în robotul de bucătărie sau cu ajutorul unei râșnițe.

Merele se spală, se curăță și se dau pe răzătoarea mare.

Se amestecă cu migdalele mărunțite , scorțișoara și îndulcitorul.

Se formează prăjiturelele cu mâinile (ca niște chifteluțe) și se pun într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.

Se așază deasupra fulgii de migdale, dacă ați optat pentru ei.

Se lasă în cuptor, la foc mic, aproximativ 30 de minute sau până ce s-au rumenit ușor.

Întoarceți prăjiturelele după 15 minute.

Scoteți-le din tavă după ce s-au răcit.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri