Driedfruits
Cosul tau


În cazul în care nu sunteți multumiți de prețurile sau calitatea produselor noastre, se returnează coletul și vă rambursăm integral valoarea comenzii în 48 h

Miere Manuka UMF 10+ (MGO 250+) Haddrell s - 250 g

Miere Manuka UMF 10+ (MGO 250+) Haddrell s - 250 g
Miere Manuka UMF 10+ (MGO 250+) Haddrell s - 250 g
-15 %
Miere Manuka UMF 10+ (MGO 250+) Haddrell s - 250 g
Miere Manuka UMF 10+ (MGO 250+) Haddrell s - 250 g
Miere Manuka UMF 10+ (MGO 250+) Haddrell s - 250 g
118,41 Ron
139,30 Ron
Fără TVA: 108,63 Ron
  • Stoc: In stoc

Ingrediente: miere de Manuka

Depozitare: A se păstra sub 25 ° C.

Notă: Ca și alte alimente crude, mierea nu este potrivită pentru sugari sub 12 luni.


Mierea de Manuka premium de la Haddrell’s din Cambridge provine direct de la apicultorul din Noua Zeelandă. 

Miere de Manuka din Noua Zeelandă 100% naturală

Un certificat de testare pentru fiecare lot

Calitate direct de la apicultorul Haddrell din Cambridge

Conținut de MGO asigurat de 250 mg / kg (MGO 250+)

Multe utilizări

Mierea de Manuka devine din ce în ce mai populară. A devenit cunoscut ca aurul „lichid” din Noua Zeelandă. Mierea este obținută din nectarul florilor din mirtul Mării de Sud. Oamenii maori din Noua Zeelandă folosesc puterea mierii de Manuka de sute de ani. Mierea de Manuka este, de asemenea, foarte apreciată aici, în Germania, datorită puterii sale.


Ce înseamnă UMF la Manuka Honey?

UMF reprezintă „Factorul Manuka Unic” și oferă informații despre calitatea și autenticitatea mierii de Manuka. În acest scop, a fost înființată organizația UMF, care, prin orientări stricte, obligă companiile membre să-și testeze mierele pentru autenticitate și conținut de metilgloxal în laboratoare independente. Cu proiectul de identificare Manuka, care a început în 2013, a fost creat un profil pentru Manuka Honey, care poate preveni contrafacerea pe piața internațională. Folosind numeroase probe de nectar și miere, metodele de profilare chimică au fost utilizate pentru a identifica o amprentă unică pentru mierea de Manuka.


Ingredientele speciale din miere, cum ar fi leptosperina, DHA (dihidroxiacetona) și metilglicoxal clasifică o miere de Manuka originală și oferă informații despre calitatea acesteia. De exemplu, conținutul de hidroximetilfurfural nu trebuie să depășească 40 mg / kg. Conținutul de metilglyoxal respectiv este indicat de valoarea UMF. UMF13 + miere are un conținut de metilglicox de peste 400 mg / kg.


Dacă cumpărați miere Manuka de la companii membre ale organizației UMF, nu numai că puteți fi sigur că este miere Manuka reală, dar veți experimenta conținutul respectiv de MGO și efectul antibacterian asociat.


Aplicații de miere de Manuka

Manuka oferă mult mai mult decât miere convențională. Punctele forte diferite ale mierii oferă o mulțime de posibilități pentru diferite domenii de aplicare. Mierea de Manuka poate fi folosită atât pentru uz intern, cât și extern. De asemenea, puteți folosi miere de Manuka pentru a îngriji pielea. De regulă, mierea de Manuka cu un conținut mai mare de MGO, precum Manuka Honey UMF 20+, este mai potrivită pentru utilizare internă. Totuși, aceasta este doar o orientare. Desigur, Manuka Honey UMF 20+ poate fi folosit și pe piele.


Iti recomandam:

Mierea de Manuka în ceai este o adevărată delicioasă. Are un efect benefic asupra răgușelii. Nu vă faceți griji, componenta importantă de metilglicoxal din mierea de Manuka este în mare măsură rezistentă la căldură și, prin urmare, rămâne eficientă.


Aport recomandat de miere de Manuka

Pentru uz intern, mierea de Manuka trebuie consumată cât se poate de pur. O aplicație zilnică se poate face cu 1 - 2 lingurițe. Asigurați-vă că evitați mâncarea și băuturile după ce ați mâncat miere de Manuka.


Despre producătorul Haddrell din Cambridge

În 1993, Richard și Moira Haddrell au fondat compania Haddrell din Cambridge cu 15 stupi și multă pasiune. A fost dorința ei de la început să producă produse apicole naturale în conformitate cu cele mai înalte standarde cu aspecte durabile. Mierea Manuka din Noua Zeelandă este încă fabricată în acest fel.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri