-Leverno---500-g-600x600.jpg)
%20Leverno%20-%20500%20g-600x600h.jpg)
-Leverno---500-g-80x80.jpg)
%20Leverno%20-%20500%20g-80x80h.jpg)
- Stock: În Stoc
Originare din Emilia Romagna, o provincie nordica a Italiei, aceste foi de paste au cucerit intreaga lume, fiind folosite pentru a realiza binecunoscuta "Lasagna".
Lasagna sau „lazane“ reprezinta o specialitate de paste fainoase cu oua care sunt de fapt nişte paste plate şi late, foile având dimensiuni mai mari decat clasicii taitei. Dupa unii istorici culinari, lasagna ar fi unul dintre cele mai vechi tipuri de paste. Preparatul cu acelaşi nume, lasagna, se referă la acea mancare facuta cu mai multe foi de lasagna,
Ingrediente: faina grâu dur, apa
Valori nutritionale / 100g | |
Energie | 1525 kJ (360 kcal) |
Grasimi | 1,5 g |
din care saturate | 0,3 g |
Carbohidrati | 73 g |
din care zaharuri | 3,5 g |
Proteine | 12 g |
Sare | <0,01 g |
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.