Driedfruits
Cosul tau


Igienizanti

Brand: Fares Model: Detergenti
 BIOSEPT GEL DE MÂINI este avizat ca BIOCID de Comisia Națională pentru Produse Biocide.Eficiența gelului Biosept a fost dovedită în laboratoare acreditate pentru acțiunea:– bactericidă asupra: Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae.– virucidă asupra..
13,96 Ron 15,50 Ron
Fără TVA:11,73 Ron

Economisesti: 1,55 Ron

Model: Detergenti ECO
 PRODUS AVIZATDezinfectant de Suprafete pe baza de alcool etilic 75%. Substanțe active: Etanol CAS-64-17-5, alcool izopropilic CAS 67-63-0. Utilizare: Se utilizeaza nediluat pentru dezinfectarea suprafetelor (birouri, manere, usi, spatii de locuit, institutii de invatamant, spatii ind..
19,00 Ron
Fără TVA:15,97 Ron
Brand: Gerocossen Model: Cosmetice
 BIOCID Avizat de Institutul CantacuzinoGelul dezinfectant maini Biocid ULTRA SEPT, cu eucalipt si lamaie-distruge 99,9 % din germeni, este ideal pentru dezinfectarea frecventă a mâinilor. Dezinfectează, hidratează și catifelează pielea. Nu usucă pielea. Alte informatii:Contine 70 % alcool..
10,10 Ron
Fără TVA:8,49 Ron
Brand: Gerocossen Model: Cosmetice
BIOCID Avizat de Institutul CantacuzinoLotiunea igienizanta pentru maini Biocid ULTRA CLEAN - distruge 99,9 % din germeni  si a fost conceputa pentru asigurarea dezinfectarii eficiente a mainilor. Imbogatita cu 5% glicerina si Aloe Vera, hidrateaza mainile si previne uscarea pielii. Alte i..
31,00 Ron
Fără TVA:26,05 Ron
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri