Driedfruits
Cosul tau


Fulgi porumb BIO Driedfruits - 250 g

Fulgi porumb BIO Driedfruits - 250 g
Fulgi porumb BIO Driedfruits - 250 g
Ecologic
Fulgi porumb BIO Driedfruits - 250 g
Fulgi porumb BIO Driedfruits - 250 g
Fulgi porumb BIO Driedfruits - 250 g
5,80 Ron
Fără TVA: 5,52 Ron
  • Stock: În Stoc
 Cocktail fructe 100 g + Nucsoara pudra 20 g - la comenzi peste 150 lei
 Cocktail fructe 100 g x 2 + Nucsoara pudra 20 g x 2 - la peste 300 lei
 Discount de 5% la comenzile peste 1000 lei. Cod cupon DISC5 (*valabil pana pe 31 August)
 *Codurile de reducere si pachetele cadou nu se cumuleaza

 Produs certificat BIO.

Au un continut scazut de grasimi saturate si o va ofere o stare de satietate. In acelasi timp, au un continut foarte ridicat de fier. Fierul este un component principal al hemoglobinei. Este nevoie de o dieta bogata in fier pentru a mentine nivelurile de sange sanatoase. De asemenea, fierul mentine creierul in alerta. Sunt foarte bogati in tiamina. Tiamina este buna pentru metabolismul carbohidratilor, producerea de energie si a functiilor cognitive.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

 Fulgi de porumb crocanți înveliți în ciocolată

Ai nevoie de:

3 căni de fulgi de porumb 

50 g de ciocolată semi-dulce, tăiată în cubulețe

1 lingură de unt

Tavă și hârtie de copt

Pune cubulețele de ciocolată într-un bol rezistent la cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde. Oprește cuptorul, scoate bolul, amestecă ciocolata și introdu vasul din nou în cuptor pentru alte 30 de secunde.

Poți repeta procesul de câte ori este nevoie, până când ciocolata se topește complet. 

Nu uita să amesteci în vas la fiecare 30 de secunde, pentru a te asigura că ciocolata se topește perfect.

Adaugă lingura de unt în bolul cu ciocolată topită și introdu-l din nou în cuptorul cu microunde, pentru încă 30 de secunde. Cele două ingrediente se vor omogeniza perfect.

Ia un alt bol mai încăpător și pune cele 3 căni de fulgi de porumb Fortza de Rontzăială în el. 

Toarnă peste ei ciocolata și untul care s-au contopit perfect în cuptorul cu microunde.

Mixează ingredientele cu multă grijă, astfel încât fulgii de porumb să nu se rupă. 

Vei ști că gustarea este gata atunci când nu va mai rămâne niciun colț neacoperit de ciocolată, însă va trebui să ai suficientă răbdare.

Acum că ai acoperit cu generozitate fulgii în ciocolată, e timpul să-i separi în porțiuni mai mici. Ia o tavă și acoper-o cu hârtie de copt.

Cu ajutorul unei linguri, ia din bol mici bucăți de fulgi înveliți în ciocolată și așază-le în tavă. Asigură-te că le pui la distanță, astfel încât bucățile să nu se atingă între ele.

Pune tava cu bucățile crocante de fulgi în ciocolată în frigider preț de 1 oră, după care vor fi gata de rontăit!


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale  produselor  achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri