Driedfruits
Cosul tau

Stafide de Corint - Grecia - 500 g

Stafide de Corint - Grecia - 500 g
Stafide de Corint - Grecia - 500 g
Stafide de Corint - Grecia - 500 g
Stafide de Corint - Grecia - 500 g
Stafide de Corint - Grecia - 500 g
Stafide de Corint - Grecia - 500 g
Stafide de Corint - Grecia - 500 g
11,50 Ron
Fără TVA: 10,55 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Sunt denumite astfel dupa locul in care sunt cultivate, in orasul Corint. Fiind de o calitate superioara, sortimentul Vostizza se deosebeste prin unicitatea aromei si a gustului. Contin vitamina C, fier, magneziu, potasiu, zinc, fosfor si antioxidanti. Se pot consuma ca atare sau in preparate de patiserie, prajituri ori salate.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Briose cu urda si stafide

Ingrediente:

Pentru aluat biscuiti :

250 g biscuiti (digestivi)

50 g unt

150 ml lapte

2 linguri de zahar pudra (pentru ornat)

Compozitie urda :

400 g urda

2 oua

130 g iaurt

3 linguri de miere

Coaja rasa de la o lamaie

1 pastaie de vanilie

2 linguri de stafide 

Mod de preparare:

Preparare aluat de biscuiti :

Biscuitii se sfarama intr-un blender, si se pun apoi intr-un bol.

Untul se pune intr-un vas pe foc pana se topeste, peste el se adauga laptele si se amesteca, apoi se toarna peste biscuiti.

Pesmetul de biscuiti se amesteca bine cu laptele si untul, formand astfel baza brioselor.

Preparare compozitie cu urda :

Se bat ouale cu iaurtul, se adauga apoi urda, mierea si aromele: coaja de lamaie, semintele de la pastaia de vanilie.

Se amesteca totul bine si se incorporeaza stafidele care au stat in apa cateva minute pentru a se hidrata.

Coacere briose :

Pentru coacere se vor folosi forme sau tava din silicon.

In forme se pune cate o lingura din aluatul de biscuiti, apoi 2 linguri din amestecul cu urda.

Se presara cateva stafide deasupra si se baga la cuptor.

Briosele se lasa la copt 20 de minute, apoi se scot, se lasa cateva minute la racit si se orneaza cu zahar pudra.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri