Driedfruits
Cosul tau

Ananas confiat cuburi - 100 g

Ananas confiat cuburi - 100 g
Ananas confiat cuburi - 100 g
Ananas confiat cuburi - 100 g
Ananas confiat cuburi - 100 g
Ananas confiat cuburi - 100 g
3,90 Ron
Fără TVA: 3,58 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Produsul este confiat, adaos zahar din trestie.

Ananasul este bogat in acid ferulic (o substanta fitochimica), care ajuta la prevenirea formarii substantelor cancerigene.

Se remarca prin bogatia de vitamine din grupul B, vitamina C, fibre, betacaroten, potasiu, fier, zinc, mangan, calciu, iod fiind scazut in grasimi si colesterol.

Ananasul confiat are efect diuretic, ajutand in curele de slabire. Are un continut bogat in bromelina, un amestec de enzime care accelereaza metabolismul. Umple stomacul, dand senzatia de satietate. In acelasi timp, permite eliminarea rapida din organism a anumitor produse nocive de metabolism printre care lipidele si colesterolul.

Pentru mai multe informatii despre produs, vizualizati a doua poza (eticheta).


Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Chec cu ananas, ghimbir și nucă de cocos

Ingrediente 

  • 9 ouă
  • 290 g făină
  • 1 plic praf de copt 
  • 200 g zahăr 
  • 1 plic zahăr vanilat 
  • 60 g ananas confiat 
  • 40 g ghimbir confiat 
  • 30 g nucă de cocos 
  • 50 g migdale granulate 
  • 1 lingură suc de lămâie 
  • 1 linguriță de sare 
  • 1 esență de migdale amare 
  • mentă

Mod de preparare:

Mixăm gălbenușurile până își dublează volumul, separat albușurile spumă tare. Tăiem ananasul și ghimbirul cubulețe. Frecăm untul cu zahăr, zahăr vanilat, sare, obținând o cremă fină pe care o amestecăm cu gălbenușurile. Adăugăm esența, praful de copt dizolvat în suc de lămâie, făina, nuca de cocos, migdalele și amestecăm bine. Încorporăm albușurile, apoi fructele.

Tapetăm o formă de chec cu hârtie de copt și turnăm compoziția uniform.

Punem în cuptor, la foc mediu, aprox. 30 min. Răcim, scoatem din hârtie, tăiem felii și servim.

Poftă bună!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri