Driedfruits
Cosul tau

Faina de quinoa alba BIO - 200 g

Faina de quinoa alba BIO - 200 g
Faina de quinoa alba BIO - 200 g
Certificat BIO
Faina de quinoa alba BIO - 200 g
Faina de quinoa alba BIO - 200 g
Faina de quinoa alba BIO - 200 g
7,40 Ron
Fără TVA: 7,05 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Produsul este certificat BIO.

Faina de quinoa are o granulație medie, un gust fin, similar nucilor.
Mod de folosire:
Este savuroasă în clătite, pâinici, budinci cu lapte vegetal, în combinație cu mirodenii precum scorțișoara, coriandrul, cardamomul sau alături de fructe de sezon.
Contine toti aminoacizii esentiali care se regasesc si in carne (izoleucina, lizina, metionina, tiozina, valina s.a.) – excelent inlocuitor pentru carne; vitamine A, B, C si E; omega 3; mangan, fier, cupru, magneziu, fosfor, calciu; fibre solubile si insolubile.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.


 Brioșe cu făină de quinoa și banane

Ingrediente:
– 2 căni de făină de Quinoa 
– 1 cană de amidon de tapioca sau făină de orez;
– 1 sau 2 lingurițe praf de copt;
– 1 linguriță scorțișoară;
– 1/4 linguriță sare de mare;
– 3 linguri unt (poate fi și de cocos);
– 3 ouă;
– 1 cană lapte(poate fi și de cocos);
– 1/2 cană de sirop de arțar sau îndulcitor stevia lichid după gust;
– 1 banană zdrobită cu fruculița;
– Fructe după preferințe (afine deshidratate, stafide, aronia fructe deshidratate, etc).

Mod de pregătire:
– Preîncălzim cuptorul la 180 ° C. Ungem tava cu unt și presărăm făină sau punem hârtie de copt (sau pur și simplu folosim recipiente din silicon și nu mai este nevoie de hârtie de copt).
– Se amestecă ingredientele uscate într-un castron și se lasă deoparte. Se topește untul în tigaie la foc mic.
– Într-un castron mare batem ouăle. Adăugăm lapte, unt topit, sirop de arțar și banana zdrobită și amestecăm bine. Adăugăm ingredientele uscate peste ingredientele umede și turnăm în forme.
– Coacem pentru 25 de minute sau până când aluatul este perfect copt înăuntru.
 

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

  

 Brioșe cu făină de quinoa și banane
 Ingrediente:
 2 căni de făină de Quinoa 
 1 cană de amidon de tapioca sau făină de orez;
1 sau 2 lingurițe praf de copt;
1 linguriță scorțișoară;
1/4 linguriță sare de mare;
3 linguri unt (poate fi și de cocos);
 3 ouă;
1 cană lapte(poate fi și de cocos);
1/2 cană de sirop de arțar sau îndulcitor stevia lichid după gust;
1 banană zdrobită cu fruculița;
Fructe după preferințe (afine deshidratate, stafide, aronia fructe deshidratate, etc).
Mod de pregătire:
Preîncălzim cuptorul la 180 ° C. Ungem tava cu unt și presărăm făină sau punem hârtie de copt (sau pur și simplu folosim recipiente din silicon și nu mai este nevoie de hârtie de copt).
Se amestecă ingredientele uscate într-un castron și se lasă deoparte. Se topește untul în tigaie la foc mic.
Într-un castron mare batem ouăle. Adăugăm lapte, unt topit, sirop de arțar și banana zdrobită și amestecăm bine. Adăugăm ingredientele uscate peste ingredientele umede și turnăm în forme.
Coacem pentru 25 de minute sau până când aluatul este perfect copt înăuntru.
Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri