Driedfruits
Cosul tau

Faina migdale extra fina - 250 g

Faina migdale extra fina - 250 g
Faina migdale extra fina - 250 g
-24 %
Faina migdale extra fina - 250 g
Faina migdale extra fina - 250 g
Faina migdale extra fina - 250 g
13,10 Ron
17,20 Ron

Economisesti: 4,10 Ron

Fără TVA: 12,02 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Faina de migdale este obtinuta din migdale decojite crude. 

Delicioase si hranitoare, migdalele reprezinta gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit. Iar beneficiile consumului acestor fructe nu se opresc aici: ele protejeaza inima, creierul si stimuleaza imunitatea. itamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre. Toti acesti nutrienti valorosi se gasesc in componenta migdalelor.

Beneficii:

  • Reduc riscul de infarct
  • Ne feresc de infectii
  • Favorizeaza digestia
  • infrumuseteaza pielea si parul
  • Tonice pentru creier
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.


    Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

    Negresa simpla

    Ingrediente:

    Trei oua

    100 grame faina de migdale

    100 grame ulei de cocos 

    120 grame zahar

    50 grame pudra de cacao

    Un sfert de lingurita de sare

    Un sfert de lingurita de praf de copt

    O lingurita de extract de vanilie

    100 grame fulgi sau chips de ciocolata ori bucatele de nuci. 

    Mod de preparare:

    Mai intai, preincalzesti cuptorul la 180 de grade si pregatesti o tava patrata de 20 x 20 cm cu hartie de copt.

    Intr-un bol pui uleiul de cocos, ouale, zaharul si vanilia, amestecand bine pana cand zaharul se dizolva. 

    Peste ele pui pudra de cacao, faina, sarea si praful de copt si amesteci bine, pana cand toate ingredientele sunt omogenizate. 

    Torni compozitia in tava si o lasi in cuptor sa se coaca pentru 25 de minute, facand testul cu scobitoarea pentru a te asigura ca este gatita. 

    O scoti si o lasi la racit, portionand-o cum doresti. Poti pudra cu zahar, daca preferi. Se serveste rece, alaturi de bautura preferata. 

    Pofta buna!

    Spune-ţi opinia

    Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
    Etichete: Faina de migdale
    Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri