Driedfruits
Cosul tau

Faina migdale extra fina - 500 g

Faina migdale extra fina - 500 g
Faina migdale extra fina - 500 g
-24 %
Faina migdale extra fina - 500 g
Faina migdale extra fina - 500 g
Faina migdale extra fina - 500 g
26,20 Ron
34,40 Ron

Economisesti: 8,20 Ron

Fără TVA: 24,04 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

PENTRU CANTITATI MARI (vrac - bax, cutie) solicitati pretul telefonic la 0350 800 001 !

Faina de migdale este obtinuta din migdale decojite crude. 

Delicioase si hranitoare, migdalele reprezinta gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit. Iar beneficiile consumului acestor fructe nu se opresc aici: ele protejeaza inima, creierul si stimuleaza imunitatea. itamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre. Toti acesti nutrienti valorosi se gasesc in componenta migdalelor.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Beneficii:

  • Reduc riscul de infarct
  • Ne feresc de infectii
  • Favorizeaza digestia
  • infrumuseteaza pielea si parul
  • Tonice pentru creier

    Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

    Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane

    Ingrediente

    2 oua

    2 banane foarte coapte (negre eventual)

    50 gr unt moale

    100 gr faina de migdale

    100 gr fulgi ovaz

    50 gr nuca de cocos

    30 gr cacao neagra

    scortisoara

    Mod de preparare

    Intr-un castron, punem bananele, ouale si untul. Mixam intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana obtinem o compozitie omogena. 

    Adaugam faina de migdale, nuca de cocos, fulgii de ovaz, cacaoa si scortisoara. Amestecam cu o spatula pana seincorporeaza toate.

    Pornim cuptorul la foc mediu.

    Pregatim o tava cu hartie de copt. Formam cate un biscuite rotund si il asezam in tava.

    Dam la copt, la foc mediu, aproximativ 15 minute. Scoatem si lasam la racit pe un gratar.

    Pofta buna!

    Spune-ţi opinia

    Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
    Etichete: Faina de migdale
    Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri