Driedfruits
Cosul tau

Apa de musetel roman BIO Mayam - 100 ml

Apa de musetel roman BIO Mayam - 100 ml
Certificat BIO
Apa de musetel roman BIO Mayam - 100 ml
13,50 Ron
Fără TVA: 11,35 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Apa de mușețel este un hidrolat blând ce se poate folosi inclusiv pentru îngrijirea pielii sensibile a bebelușilor. Cu acțiune antiinflamatoare și calmantă, este benfică pentru igiena și îngrijirea pielii afectate de diverse iritații, alergii sau mici răni, reduce roșeața și contribuie la regenerarea cutanată.

Metoda de obținere: prin distilarea inflorescențelor plantei

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid clar, miros floral dulceag, specific

Ingrediente (INCI): anthemis nobilis flower water*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 

Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT

Proprietățile apei de mușețel:

  • antiinflamator, ameliorează roșeața pielii, atenuează cuperoza și iritațiile oculare
  • calmant cutanat în caz de iritații, reacții alergice ale pielii, urticarie
  • contribuie la regenerarea și repararea pielii după iritații, mici leziuni, acnee, psoriazis
  • astringent, ușor purifiant și decongestionant

Cum se folosește apa de mușețel:

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • pulverizată sau aplicată cu o dischetă pe ten, după curățare
  • aplicată ca atare după epilat, ras, bărbierit
  • sub formă de compresă, simplă sau combinată cu apă de albăstrele, pe zona ochilor
  • combinată cu alte ape florale, aplicată pe ten, gât și decolteu
  • în amestec cu gelul de aloe vera pentru calmarea și regenerarea pielii, inclusiv după expunerea la soare
  • poate fi încorporată în compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale; în emulsii se include la faza apoasă
  • ca ingredient pentru prepararea de geluri, cremă contur de ochi, loțiuni și creme de îngrijire a pielii sensibile, inclusiv a copiilor
  • ca ingredient pentru prepararea de cleansere, șampoane și produse de îngrijire a părului
  • combinat cu un ulei vegetal (macadamia sau migdale de pildă) pentru prepararea unui demachiant bifazic

Mod de păstrare: de preferință la frigider

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri