Driedfruits
Cosul tau

Apa de hamamelis BIO Mayam - 100 ml

Apa de hamamelis BIO Mayam - 100 ml
Certificat BIO
Apa de hamamelis BIO Mayam - 100 ml
13,80 Ron
Fără TVA: 11,60 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Hamamelisul sau "nucul vrăjitoarelor" este un arbust răspândit în pădurile din America de nord și Canada, foarte rezistent la temperaturi scăzute. Are flori ciudate sub formă de fâșii galbene înguste, ce apar împreună cu fructele toamna târziu spre iarnă. În zilele noastre o serie de remedii au la bază extract de hamamelis, recunoscut de Farmacopeea Europeană pentru aplicații în cazul insuficiențelor venoase, flebite, hemoroizi ori diverse alte afecțiuni dermatologice.

Metoda de obținere: obținută prin distilarea părților aeriene a plantei

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid clar, miros caracteristic erbaceu

Ingrediente (INCI): hamamelis virginiana flower water*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 

Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT

Proprietățile apei de hamamelis

  • astringent, micșorează porii
  • purifiant, ajută la curățarea pielii și îndepărtarea impurităților
  • circulator, stimulează microcirculația și sporește fermitatea pielii
  • tonic venos, reduce senzația de picioare grele, ameliorează edemele și varicele

Recomandări, aplicații

  • este un produs benefic pentru toate tipurile de ten, în particular pentru tenul mixt/gras
  • îngrijirea și igiena tenului încărcat, congestionat sau afectat de impurități
  • îngrijirea pielii afectate de cuperoză sau pori dilatați
  • atenuarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi
  • adjuvant în ameliorarea senzației de picioare grele, atenuarea edemelor și a stazelor venoase
  • îngrijirea membrelor inferioare și a zonelor cu deficiență circulatorie
  • pentru prepararea deodorantelor

Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • pulverizat sau repartizat pe ten sub formă de toner astringent și purifiant
  • poate fi încorporată în compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale; în emulsii se adaugă la faza apoasă
  • ca ingredient pentru prepararea de tonere, cleansere, geluri, loțiuni și creme de față
  • combinată cu argilă verde și pudră de amla, aplicată sub formă de mască
  • ca ingredient în formularea compozițiilor pentru aplicații specifice cu rol circulator: geluri și creme emulsionate
  • ca ingredient pentru prepararea deodorantelor lichide sub formă de gel sau cremă
  • pulverizat sub braț, urmat de aplicarea stickului de piatră de alaun, în loc de deodorant

Mod de păstrare: de preferință la frigider

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri