Driedfruits
Cosul tau

Apa de lavanda BIO Mayam - 100 ml

Apa de lavanda BIO Mayam - 100 ml
Certificat BIO
Apa de lavanda BIO Mayam - 100 ml
11,20 Ron
Fără TVA: 9,41 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Lavanda, este cunoscută alături de proprietățile olfactive și pentru efectul calmant fizic și psihic, conține o serie de compuși care favorizează regenerarea și cicatrizarea pielii. Apa de lavandă este obținută pe parcursul distilării uleiului esențial din florile de lavandă și este folosită pentru diverse aplicații cutanate și în hidrolaterapie.

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife

Metoda de obținere: obținută prin distilarea inflorescențelor

Proprietăți organoleptice: lichid clar, miros suav, dulceag, cu note ierboase; mirosul diferă ușor de cel al uleiului esențial

Ingrediente (INCI): lavandula angustifolia flower water*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 

Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT

Proprietățile apei de lavandă

  • calmant și revigorant pentru piele
  • cicatrizant, facilitează repararea pielii deteriorate și regenerarea cutnată
  • curăță pielea și scalpul
  • tonic și ușor astringent
  • atenuează roșeața, arsurile solare, iritațiile

Recomandări, aplicații

  • igiena și îngrijirea oricărui tip de ten, îndeosebi a tenului gras, acneic sau cu imperfecțiuni
  • igiena și îngrijirea pielii delicate, sensibile
  • îngrijirea pielii deteriorate, afectate de iritații, urticarie sau înțepături de insecte
  • calmarea și regenerarea pielii afectate de răni și arsuri ușoare, mușcături, arsuri solare
  • calmarea pielii după ras, epilat
  • igiena și îngrijirea pielii copiilor
  • igiena și îngrijirea scalpului

Cum se folosește apa de lavandă

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau pe scalp
  • pulverizată sau aplicată cu o dischetă pe față și gât, după curățarea pielii
  • simplu sau în combinație cu alte ape florale, aplicat pe ten ca toner
  • poate fi încorporată în compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale; în emulsii se adaugă la faza apoasă
  • ca ingredient în prepararea de creme, loțiuni, geluri, lapte de corp
  • ca ingredient într-o mască pe bază de argilă și eventual alte ingrediente specifice
  • aplicat simplu sau în combinație cu alte ingrediente specifice, pe scalpul curat

Mod de păstrare: de preferință la frigider

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri