Driedfruits
Cosul tau

Stimati clienti, comenzile plasate in data de 26.11 se vor livra pe data de 27.11. Cele plasate incepand cu data de 27.11 se vor livra incepand cu 03.12. Va multumim!

Apa de albastrele BIO Mayam - 100 ml

Apa de albastrele BIO Mayam - 100 ml
Certificat BIO
Apa de albastrele BIO Mayam - 100 ml
13,20 Ron
Fără TVA: 11,09 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Albăstreaua este denumită popular floarea grâului, fiind întâlnită mai ales în lanurile de grâu și secară. Conține o serie de substanțe benefice pielii cum ar fi taninii, centaurina sau cianina. Hidrolatul obținut din floarea de albăstrele este ideal pentru îngrijirea ochilor obosiți după o zi de lucru sau utilizarea prelungită a calculatorului, reduce umflătura pleoapelor, liniștește ochii iritați și afectați de praf, poluare. Un hidrolat blând, util pentru calmarea pielii iritate, apreciat și pentru calitățile sale de tonifiere și împrospătare a pielii în general.

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă a florilor

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid incolor, miros caracteristic ierbos ușor acidulat, produs microbiologic pur, fără conservanți

Ingrediente (INCI): centaurea cyanus flower water*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 

Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT

Proprietățile apei de albăstrele

  • calmant pentru ochi și zona din jurul ochilor
  • decongestionant
  • ușor astringent și antiinflamator
  • tonifiant cutanat, împrospătează pielea
  • atenuează iritațiile pielii

Recomandări, aplicații

  • îngrijirea zonei ochilor
  • îngrijirea pielii delicate, fragile, predispuse la iritații
  • este potrivit pentru toate tipurile de ten, în special pentru cel sensibil
  • tonifierea și împrospătarea tenului matur, tern
  • calmarea pielii după expunerea la soare
  • Mod de utilizare în cosmetică
  • ca atare, sub formă de comprese pentru ochii iritați, obosiți
  • ca atare sau în combinație cu alte ape florale, aplicat pe ten după curățarea pielii
  • ca ingredient în prepararea cremelor pentru îngrijirea zonei ochilor
  • poate fi adăugată în compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale; în emulsii se adaugă la faza apoasă
  • ca ingredient în loțiuni sau lapte demachiant
  • ca ingredient pentru prepararea compozițiilor de machiaj: mascara, tuș de pleoape
  • împreună cu argila albă sub formă de mască pentru tenul sensibil, iritat
  • ca ingredient într-o cremă sau loțiune pentru hidratarea și calmarea pielii expuse la soare
  • ca ingredient în loțiuni sau geluri de duș pentru copii și persoane cu pielea sensibilă, fragilă

Sinergii speciale

  • cu apa de trandafiri pentru tenul matur, tern
  • cu apa de mușețel pentru pielea iritată
  • cu gel de aloe vera pentru calmarea pielii expuse la soare
  • cu ulei de migdale pentru un demachiant bifazic
  • alături de alantoină și bisabolol pentru formularea unei loțiuni calmante, reparatoare

Mod de păstrare: de preferință la frigider

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri