Driedfruits
Cosul tau

Apa de Trandafiri de Damasc BIO Mayam - 50 ml

Apa de Trandafiri de Damasc BIO Mayam - 50 ml
Certificat BIO
Apa de Trandafiri de Damasc BIO Mayam - 50 ml
12,70 Ron
Fără TVA: 10,67 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Trandafirul de Damasc, arbustul cu flori mari de un roz caracteristic, este nativ în Siria dar azi este cultivat preponderent în Bulgaria, Maroc și Turcia pentru extracția uleiului esențial atât de prețios și nobil. Pentru a obține 1 kg de ulei esențial sunt folosite cca. 4 tone de petale. În urma distilării uleiului esențial rezultă și un hidrolat cu aromă intensă și proprietăți benefice pentru piele și simțuri: apa de trandafiri.

Parfumul îmbietor precum și remarcabilele proprietăți anti-îmbătrânire fac din apa de trandafiri un produs de nelipsit din colecția de îngrijire a oricărei femei de azi.

Metoda de obținere: obținută prin distilarea petalelor

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid clar, miros caracteristic de trandafiri

Ingrediente (INCI): rosa damascena flower water*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 

Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT.

Proprietățile apei de trandafiri

  • tonifiant, revigorant, potrivit pentru toate tipurile de ten
  • astringent, înviorător
  • antirid, combate semnele de îmbătrânire și contribuie la regenerarea pielii
  • atenuează roșeața și catifelează pielea
  • împrospătează tenul obosit, lipsit de vitalitate
  • parfumant delicat

Recomandări, aplicații

  • este de folos oricărui tip de ten
  • este benefic în special pentru tenul matur
  • atenuarea roșeții și a cuperozei
  • îngrijirea pielii ridate, lipsite de fermitate, obosite

Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce se poate aplica pe piele ca atare, sub formă de toner
  • după curățarea pielii se poate aplica prin pulverizare sau cu o dischetă de bumbac, pe ten, gât și decolteu
  • poate fi încorporată în compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale
  • ca ingredient pentru formularea de creme, loțiuni, tonere, măști
  • amestecată cu argilă, aplicată pe ten sub formă de mască
  • poate fi inclusă în felurite preparate cosmetice pentru a le conferi un parfum subtil, delicat

Mod de păstrare: ferit de lumină și căldură, de preferință la frigider

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri