Driedfruits
Cosul tau


Ulei caprilis (ulei cocos fractionat) Mayam - 100 ml

Ulei caprilis (ulei cocos fractionat) Mayam - 100 ml
Ulei caprilis (ulei cocos fractionat) Mayam - 100 ml
23,30 Ron
Fără TVA: 19,58 Ron
  • Stock: În Stoc
 Cocktail fructe 100 g - la comenzi peste 150 lei
 Cocktail fructe 100 g x 2 - la comenzi peste 300 lei
 Discount de 5% la comenzile peste 1000 lei. Cod cupon DISC5 (*valabil pana pe 31 Noiembrie)
 *Codurile de reducere si pachetele cadou nu se cumuleaza

 Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

Proprietăți organoleptice: lichid clar aproape inodor, incolor, cu vâscozitate redusă

Pe piele: se absoarbe rapid în piele, are textură ușoară, nu lasă peliculă grasă sau lucioasă

 Ingrediente (INCI): caprylic/capric triglycerides

 Proprietățile uleiului de cocos fracționat:

  • are o textură foarte ușoară și mătăsoasă
  • se simte extrem de plăcut pe piele
  • este incolor, are miros neutru și este fluid la temperatura camerei
  • este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îmbunătățește penetrarea substanțelor active în piele
  • nu astupă porii, nu formează un strat gras pe piele, nu este comedogen
  • spre deosebire de uleiul de cocos, nu își schimbă vâscozitatea la variațiuni de temperatură
  • se emulsifică ușor
  • este foarte stabil oxidativ, suportă încălzirea
  • lasă luciu minim pe piele, un aspect satinat
  • este obținut exclusiv din ulei de cocos, fără ulei de palmier sau rapiță

 Recomandări, aplicații:

  • este versatil, poate fi folosit într-o mare varietate de produse cosmetice
  • combinat cu uleiuri vegetale mai grase pentru a le îmbunătăți textura și senzația pe piele
  • ca ingredient în creme, emulsii, loțiuni, seruri uleioase, balsamuri pentru îngrijirea tenului și corpului
  • îngrijirea tenului mixt sau gras
  • creme ”oil-free”, fond de ten, BB cream, CC cream
  • demachiant bifazic, lapte demachiant
  • pentru formularea produselor de plajă și ”after-sun”
  • ca ingredient pentru compoziții destinate îngrijirii mâinilor și unghiilor
  • în produse de îngrijire a buzelor și de machiaj
  • pentru formularea produselor de îngrijire a părului: balsamuri și creme capilare, seruri de păr
  • ca bază uleioasă dar non-grasă pentru masaje faciale sau corporale
  • ca bază pentru macerate uleioase, fiind un bun solvent pentru lipide
  • ca bază pentru parfumuri de puls
  • ca bază pentru uleiuri esențiale în aplicații aromaterapeutice

 Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri