Driedfruits
Cosul tau

Crema adeziva extra forte Protefix - 40 ml

Crema adeziva extra forte Protefix - 40 ml
Crema adeziva extra forte Protefix - 40 ml
23,20 Ron
Fără TVA: 19,50 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Este recomandată atât persoanelor cu probleme legate de o adeziune dificilă, cât şi celor cu o salivaţie abundentă. Crema adezivă PROTEFIX cu putere de adeziune în mediu umed se aplică ușor, adeziunea este imediată și de durată. Este uşor de aplicat, fără gust şi nu provoaca modificari neplăcute în aroma alimentelor şi băuturilor.


Spre deosebire de alte creme adezive, PROTEFIX Cremă adezivă Extra-forte se aplică direct pe proteza umedă, fapt care prezintă următoarele avantaje: 

• Puterea de adeziune în mediu umed devine imediat efectivă

• O sigilare efectivă marginală împiedică pătrunderea resturilor alimentare

• Efectul de durată îi conferă purtătorului de proteză siguranţă şi independenţă în timpul alimentaţiei şi a vorbitului.


Ingrediente:

Amestec de săruri de natriu/calciu ale copolimerului din metil-vinil-eter și anhidrida acidului maleic, carboxymetil celuloza, parafina, vaselina, dioxid de siliciu, mentol, azorubina, esterul metilic al acidului parahidroxi-benzoic. Nu conţine zinc.


Recomandări:

Dozare şi mod de aplicare:

Protefix Haft-Creme Neutral - Anwendung - ProtefixCurăţaţi proteza dentara de orice reziduuri şi aplicati Protefix Crema adeziva Extra-Forte pe proteza umeda. Apasati tubul în treimea inferioară, aproape de orificiul de deschidere.

Dacă este necesar, se poate aplica, de asemenea, o linie de Protefix® Crema adeziva Extra-Forte pe partea din spate a plăcii de sus. Ar trebui să aplicati Protefix Crema adeziva Extra-Forte cu moderaţie, deoarece orice exces poate reduce adeziunea protezei dumneavoastră. Apoi, potriviti proteza şi ţineţi-o ferm în loc pentru câteva secunde. Aşteptaţi 5 minute înainte de a mânca. Crema adeziva nu modifică simţitor poziţia protezei.

Fiecare utilizator va stabili care este cantitatea ideala de adeziv ce urmeaza sa o aplice. După aplicarea cremei, sigilati tubul cu atenţie, având grijă ca deschiderea sa ramana uscata si curata, deoarece orice pătrundere de lichid poate influenta intarirea cremei adezive. Eliminaţi orice reziduu de crema cu ajutorul unui beţişor cu vată îmbibat în ulei comestibil.

În anumite situaţii, in momentul aplicarii cremei, poate apărea o scurgere de ulei care insa nu are nici un fel de efect asupra forţei de aderenţă. Vă rugăm să indepartati uleiul de pe proteze.

Atenționare:

Contraindicaţii:

Hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.


Efecte secundare:

În cazuri izolate, pot aparea reacţii de hipersensibilitate a mucoasei cavităţii bucale. Dacă suspectaţi prezenţa unei reacţii de hipersensibilitate, vă rugăm să contactaţi medicul stomatolog.


Vă rugăm să reţineţi următoarele sfaturi importante:

A se folosi numai pe mucoase sănătoase.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

A nu se utiliza după data de expirare.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri