Driedfruits
Cosul tau

Cimbru frunze uscat - 20 g

Cimbru frunze uscat - 20 g
Cimbru frunze uscat - 20 g
Cimbru frunze uscat - 20 g
Cimbru frunze uscat - 20 g
Cimbru frunze uscat - 20 g
1,20 Ron
Fără TVA: 1,10 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Cimbrul este o planta aromatica puternica, cu numeroase beneficii pentru sanatate. Pe langa gustul bun pe care il confera preparatelor culinare, cimbrul este folosit pentru prevenirea si tratarea a numeroase afectiuni.

Cimbrul actioneaza ca un tonic digestiv, stimuleaza apetitul alimentar, ceea ce contribuie la mentinerea sanatatii. Aceasta planta aromatica reduce simptomele colicilor si deranjamentelor intestinale. Previne si gastrita cronica.

Cimbrul contine thymol, un ulei esential cu puternice proprietati antiseptice. Este astfel eficient in tratarea infectiilor bacteriene, fungicide si virale. E. Coli sau steptococul auriu sunt doar cateva bacterii impotriva carora cimbrul este extrem de eficient. De asemenea, cimbul elimina si viermisorii.
Cimbrul are si proprietati antispasmodice. Este si un tonic general care stimuleaza sistemul nervos. Previne si amelioreaza afectiunie nervoase precum cosmarurile, depresia, oboseala nervoasa, insomnia sau melancolia.

Thymolul din cimbru protejeaza si mareste cantitatea de grasimea sanatoasa care se gaseste in membrana celulara.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.
 
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
 

Snitel din piept de pui cu parmezan si cimbru

Ingrediente

2 buc piept de pui dezosat

2 oua

6 linguri faina

6 linguri pesmet

100 gr Granna Padano razuit

2 crengute cimbru

sare

piper

ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se feliaza pieptul in felii de 1 cm.

Fiecare felie se acopera cu folie de plastic si se bate pe ambele parti pana devine subtirica. Folia nu lasa carnea sa se rupa.

Se condimenteaza cu sare si piper si le dam prin faina.

Pe o farfurie asezam pesmetul, pe o alta parmezanul ras amestecat cu cimbru tocat.

Ouale se bat cu putina sare intr-o farfurie adanca. Se ia prima felie de carne data prin faina si scufunda in oul batut, apoi se trece prin parmezan si prin pesmet pe ambele parti.

Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc (aproximativ 3 minute pe fiecare parte).

Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri