Driedfruits
Cosul tau

Cardamon pudra - 100 g

Cardamon pudra - 100 g
Cardamon pudra - 100 g
Cardamon pudra - 100 g
Cardamon pudra - 100 g
Cardamon pudra - 100 g
29,40 Ron
Fără TVA: 26,97 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Considerat unul dintre cele mai scumpe condimente din lume, imediat dupa vanilie si sofran, cardamomul ne incanta cu o aroma extraordinara. Desi relativ necunoscut si putin utilizat in tara noastra, cardamomul este un condiment folosit din timpuri stravechi. Aroma sa dulce, parfumata, inconfundabila, este potrivita si pentru dulciuri, dar si pentru mancaruri indiene, arabesti, diferite tipuri de paine si biscuiti.

Cardamom-ul are un parfum deosebit, fin si puternic, dulce si iute, ce lasa pe limba un after taste (post gust) de lamaie, camfor si portocala.

Este un adaos excelent in cafea, oferindu-i un plus de savoare.

Bogat in uleiuri esentiale, aroma lui  puternica aduce a citrice si eucalipt. Se potriveste de minune cu scortisoara, cuisoarele, coriandrul si ghimbirul.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Lapte, orez dulce cu cardamon

Ingrediente:

500 gr. lapte;

100 gr. orez;

100 gr. zahăr;

1 linguriță cardamom .

Mod de preparare:

1. Spălați cu grijă orezul.

2. Amestecați laptele și orezul într-o cratiță, aduceți-le la fierbere.

3. Reducerea căldurii, fierbeți laptele cu agitare ocazională, astfel încât să se evapore la jumătate.

4. Când vedem că laptele se îngroașă, se adaugă zahărul și cardamomul și se fierbe timp de aproximativ 5 minute. Scoaterea din căldură, răciți.

 5. Dacă doriți, presărați farfuria finită cu migdale prăjite.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri