Driedfruits
Cosul tau

Fulgi integrali porumb BIO - 250 g

Fulgi integrali porumb BIO - 250 g
Fulgi integrali porumb BIO - 250 g
Certificat BIO
Fulgi integrali porumb BIO - 250 g
Fulgi integrali porumb BIO - 250 g
Fulgi integrali porumb BIO - 250 g
7,90 Ron
Fără TVA: 7,52 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Produsul este certificat BIO.

Fulgi bio de porumb integral, bogati in fibre, fara adaos de zahar. Aceasta reteta inovatoare este fabricata din cereale integrale de porumb, continand atat miezul cat si coaja pentru a va oferi fulgi cu gust bun de porumb prajit , fara adaos de zahar si bogate in fibre. 

Prima etapa in fabricarea fulgilor consta in curatarea boabelor de porumb, prin separarea de impuritati metalice si organice. Acesta este macinat, obtinandu-se malaiul, materia prima din fulgii de porumb. Malaiul se introduce in extruder. Prin extrudare, la temperaturi de 90-95°C, se obtin bobite rotunde ce sunt trecute prin valt si apoi aplatizate. Se usuca, dupa care urmeaza faza de coacere. Ultima etapa presupune racirea si ambalarea fulgilor de porumb.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Prajiturele cu fulgi de porumb

Ingrediente:

150 de grame de fulgi de porumb

100 de grame de zahar

4 linguri de miere de albine 

120 de grame de unt

100 de grame de ciocolata cu lapte

1 lingurita de extract de vanilie

Mod de preparare:

Fulgii de porumb cantariti se aseaza intr-un castron larg, zaharul, mierea, untul si extractul de vanilie se pun intr-o craticioara.

Se pune craticioara pe foc si se fierbe compozitia pana cand zaharul se dizolva complet si se obtine un sirop gros.

Se adauga ciocolata rupta in bucati si se amesteca pana se dizolva complet.

Se toarna compozitia fierbinte peste fulgii de porumb si se amesteca bine de tot, asa incat toti fulgii sa se imbibe cu caramelul.

Se asteapta sa se raceasca masa de fulgi imbibati in caramel doar atat cat sa se fie suportabila la atingerea cu mainile si imediat, cu mainile usor unse cu ulei sau cu unt, se modeleaza prajiturelele, ori in forma de con, ori in forma aproximativ sferica.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri